lostyazilim
tr.link

Bir kap yemek!

4 Mesajlar 3.260 Okunma
lstbozum
tr.link

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba wmaracı ailesi, önümüz kış az kaldı. Sokak hayvanları için kapımızın önüne bir kap yemek koyalım. Mümkünse bunu hergün yapalım.

Referee19 Smyrna35

kişi bu mesajı beğendi.

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
reklam

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
Bu konu ile ilgili araştırmaların veya fikirlerin var ise paylaşırsan çok sevinirim.
Keza yaşıma rağmen tekrar üniversiteye döndüm ve bir kulüp kurduk bu kulübünde faaliyetlerinde ki ilk madde bazı kurum ve kuruluşlar dahil olmaz üzere (Empati vs.) cadde ve sokaklara özel kap yerleştirilmesi ve bu kaplara yemekhaneden artan yemeklerin her gün belirli bir program ile üyelerimiz tarafından doldurulması gibi bir projemiz var her şey tamam sadece tek sıkıntı kap bulmak bunu nasıl nereden temin edebiliriz nasıl ucuza halledebiliriz?
main

kişi bu mesajı beğendi.

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Referee19 adlı üyeden alıntı

Bu konu ile ilgili araştırmaların veya fikirlerin var ise paylaşırsan çok sevinirim.
Keza yaşıma rağmen tekrar üniversiteye döndüm ve bir kulüp kurduk bu kulübünde faaliyetlerinde ki ilk madde bazı kurum ve kuruluşlar dahil olmaz üzere (Empati vs.) cadde ve sokaklara özel kap yerleştirilmesi ve bu kaplara yemekhaneden artan yemeklerin her gün belirli bir program ile üyelerimiz tarafından doldurulması gibi bir projemiz var her şey tamam sadece tek sıkıntı kap bulmak bunu nasıl nereden temin edebiliriz nasıl ucuza halledebiliriz?

Kedi köpek maması su için standlar görmüştüm, bunu kişi olarak yapmak zor olabilir fakat belediye ile iletişime geçmek gerek yüz yüze konuşup yetkili birisiyle büyük ihtimal projeye destek verirler.

Belediye ile yüz yüze görüşmek yetkili biriyle daha faydalı olacaktır, mail veya telefon ile pek mümkün olacağını sannetmiyorum. Dediğim stand yukardaki gibi bazı belediyeler yapıyor bazı yerlere koyuyorlar. Belki belediye yardım etmezse bu standları üreten firma ile görüşülüp uygun bir fiyata veya duruma göre ücretsiz verme imkanları var. Firma

Kişisel ve basit olarak yapılacak olursa 5 kiloluk şişeler ile bu şekil yemek kabı yapılabilir. Fakat yaparken dikkat etmek gerek kesilen yerin kedinin boynunu incitmemesine.

Üstteki gibi birşey olsa çok güzel olacaktır bir direğe pet şişeler ile kap yapılabilir para harcamadan. Satın kap alıp az yere koymaktansa bu şekil el yapımı kablar yapıp daha fazla yere koymak daha mantıklı geliyor bana :)

eskisehirwebtasarim.net

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
Belediyeler nankör onlar ancak kap alır ama kapta yemekten ziyade en çok reklamlarını görürüz o yüzden karşıyım ben ya bir sponsor bulacağım yada artık bir şekilde çözmem gerekecek.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al