-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
oo tamamlanırsa baya güzel olur, başarılar dilerim. Tamamlandığında da arkadaşlarıma elbet haber veririm. Kolay gelsin.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkanızdayız hocam tam destek ! Elinize sağlık devam
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Emege saygi, basarilarinin devamini diliyorum dostum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden css ile uğraşıyorsun ki?
http://phaser.io/
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MrB adlı üyeden alıntı
Framework kullanmayı pek semiyorum bir de bu proje için öyle ahım şahım bir hareketlilik söz konusu değil,css ile sadece oyun ekranını biraz daha özel kılıyorum okadar ana olay biraz daha php ve js'ye kalıyor (js için genellikle ajax post ve sunucu İÇİN NODE.js ve socket.io) bunların haricinde gayet basit bir proje temelde
Anladım hocam, nasıl birşey çıkacağını merak ediyorum takipteyim. Kolay gelsin.
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
15.11.2015
Bu gün dershaneden çıktım,studyoda geçirdiğim bir kaç saatin ardından müzik ile uğraşımda tamamlanmış oldu.. Eve geldikten sonra güzel taze bir çay eşliğinde yoğunluktan dolayı yoğunlaşamadığım projeme bir göz atmaya karar verdim.
Öncelikle artık backend dediğimiz sunucu tarafında çalışacak (bu kısımda bu olay php diline düşüyor)
projenin bel kemiği olan yapıları kurmaya başladım. Umuyorum ki bu sabah saat 4-5 sularında büyük kısmıda bitmiş olacak.. Peki ne yapıyorum ?
Öncelikle formlardan gelecek olan verileri filtreleyecek bazı fonksiyonlar oluşturdum(Hazır fonksiyon kullanmak her zaman doğru çözüm değildir,UNUTMAYIN!),Ayrıca kullanıcıların şifre bilgilerini de kendi kafamda kurmuş olduğum bir algoritma ile şifreledim. Bu kısmı bu kadar üstüne basa basa yazmamdaki sebep şu,bu tarz bir projede güvenlik inanılmaz derecede önemli. Özen göstermek şart..
Ayrıca fazla kod kalabalığı olmaması için kullanacağım diğer fonksiyonlarıda bir class yapısı içinde topladım,bu şekilde daha temiz bir çalışma ortamına sahip oldum.
üye kayıt ve giriş işlemlerini de tamamladım bu işlemlerden sonrası temelde mantıken veri çek,ekle,güncelle,sil ve bazı küçük matematik işlemlerinden ibaret(Aslında en temele indiğinizde her tür oyunun çalışma sisteminin bundan ibaret olduğunu anlayacaksınız.) bu yüzden sabah karşı çok büyük bir kısmını bitirebileceğime inanıyorum.. İyi geceler dilerim sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin..
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Animasyon veya efektleri ne ile yapmayı düşünüyorsunuz?