-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllar önce kısa bir süre wordpress kullanmıştım o nedenle çok fazla bir bilgim olmadan yeni bir sitemde kullanım kolaylığı nedeniyle wordpress'e geçtim.
Henüz 3-4 haftalık bir siteden bahsediyorum ve yeterli içeriğimiz henüz yok. Burada sormak istediğim sıralamalar ve google gibi getir seçeneği.
Bir içerik girdiğimde google gibi getir seçeneği ile sitem hemen indeksleniyor ve girdiğim içerik anahtar kelimemde mesela 150. sıradan giriyor ve 1 gün orada kalıp ertesi gün ilk 500'den çıkıyor. Sitemin ana sayfasıysa zaten ilk 500 içerisinde değil.
Bu normal bir durum mu ilerleyen zamanda kalıcı olma şansı nedir? Site içi seo konusunda gzip ve css düzenlemesi haricinde önemli bir problem yok, bunları da bu hafta düzenleyeceğiz. İçerik bakımından tamamı özgün olarak devam ediyoruz.
Google gibi getiri kullanmak ilerisi için bizim açımızdan problem yaratabilir mi? Bu gibi sorularla başbaşa kaldığımız için foruma danışmakta fayda gördüm.
Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Google gibi getir seçeneği hiçbir problem yaratmaz. Ben yıllardır kullanıyorum. Bende alışkanlık gibi bir şey oldu. Sitemi sevdirmeye başardım, yazılarım google gibi getir yapmasam bile en geç 1 saat içinde index alıyor. Ben yine de kullanıyorum bu işlevi.
Google gibi getir, bir nevi "hoop birader, yeni yazı girdim ben, gel bi bak müsaitsen" demek gibi bir şey. Zararı olmaz. Zaten zararı olsa, google bu işleve "günde en fazla 10 kere kullanabilirsiniz" gibisinden sınırlama getirirdi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
bende yapıyorum sorun olmadı hiç 1 gün bekliom indexlemezse google gibi getir yapıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Google gibi getir ve istikrarsız sıralamalar
Bende hiç kullanmıyorum oldukça da istikrarlı sıralamalarda buluyorum kendimi. :D