Merhaba arkadaşlar. Seo konusu hakkında nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum açıkçası. Yazımın sonuna kadar okursanız çok memnun olurum.

Sitemin adresi: www.pembemasa.com

Bu siteyi ortağım ile açtım. 2, 3 bayan arkadaş da haftada bir kaç kez yazı gönderiyor. Sitemizi açalı ve yazı girmeye başlayalı 45 gün oldu. İçerisinde de 45 yazı var ve tamamen özgün bir şekilde hazırlandı.

Bundan sonra günlük 1 özgün içerik yerine 3 özgün içerik girmeye başlayacağız. Amacımız kadın sektöründe ön sıralarda olan; pudra.com, kadinlarkulubu.com gibi siteler ile yarışır duruma gelebilmek. Tabi ki aklımızda belirlediğimiz süre 1 sene. 2 ayımızı doldurduk sayılır ve 10 ay daha içerik kalitemizi arttırarak devam edeceğiz. 1 sene sonunda istediğimiz yere gelemez isek de yapacak bir şey yok. :)

Sanırım seo işine başlamak için zamanımız geldi. Özellikle tecrübeli ve kadın site sektöründe çalışmış arkadaşların yorumunu bekliyorum. Seo konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz. Backlink, tanıtım yazısı alımlarına başlamamız için doğru bir zaman mıdır ve alma sıklığımız nasıl olmalı ?

Ayrıca sitemizi inceleyen diğer arkadaşlarında yorumları çok önemli. Siteye girdiğinizde sizi rahatsız eden bir durum var mı ? Ya da önerebileceğiniz başka şeyler..

Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim. Hepimizin aklındakilerini gerçekleştireceği günler gelir umarım. Bol şans :)