Merhabalar şuan bir film sitem var hdfilmizlersin.com sitesinin sahibiyim günlük 5 içerik giriliyor siteye yaklaşık 10 gündür. Yeterli olduğunu düşünüyorum fakat kafadan 3 ayı var günlük 500 - 1000 hit için, çünkü ayırabileceğim para miktarı 2 haftada bir film ve kategori bazlı seo paket çalışması yaptırabilecek kadar.. Şimdi dostlarım ben 3 ay 4 ay boyunca sabredip günlük 5 er film eklemek.. bunu yapabilirim ama kendimde online ticaret yapmak istediğimi keşfettim. Yani ticaretten kastım günlük 500 TL kar edeceğim tarzında tamahkar bir tavır değil. Günlük sattığım her üründen 3-5 TL kar ederek günde 10 ürün satmak mesela. Bunu e-ticaret platformuna aktarabilir miyim dedim fakat başlangıçta 2000 gibi bir parayı gözden çıkararak (script paketi - Adwords reklamları - Facebook reklamları) kuracağımız e-ticaret sitesinde bile günlük 10 ürün satmak hayal gibi görünüyor. Ben istiyorumki işte çindir diğer ülkelerdir ürünler getireyim.. Sahibinden, gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerde satış yapayım yani günlük 40-50 TL kar etmek hedefindeyim.. fikirlerinizi bekliyorum. Kendimi izah edemediysem affola, sabredip bu kadar yazıyı okuduğunuz için de minnettar ve müteşekkirim.
Özel mesaj atabilirsiniz yorum bırakabilirsiniz.. Fakat fikirlerinizi bekliyorum.