wonderkid adlı üyeden alıntı

+Öncelikle anahtar kelime analizinizi yapmanızı öneriyorum bunun için bence ilk etapta semrush'un 1 aylık premium sürümünü alabilirsiniz.

+Sonrasında 'kadın' 'kadın moda' vb çok zor kelimeler yerine uzun kuyruklu long tail diye tabir ettiğimiz kelimeleri kullanmalısınız bu sayede bu long tail kelimelerde daha kolay yukarıya tırmanabilirsiniz.

+ Sitenize çeşitli haber sitelerinden veya yine kadın bloglarından tanıtım yazıları alabilirsiniz bu yazıların içerisinden anahtar kelimelerine vereceğiniz linkler sizi üst sıralara çıkaracaktır.

+İç seo dediğimiz on page seo %35 iken dış seo dediğimiz uygulamalar bütünü %65 etki etmektedir bu yüzden tanıtım yazılara ve backlinklere önem vermeniz gerekmektedir.

Hocam cevabınız için teşekür ederim. Zaten amacım baba kelimelerde üst sıraya çıkmak değil. Öncelikle belirlediğim rekabet oranı az aranma hacmi 10bin civar olan konu yazılarında ilk sayfaya gelmek. Yakın zamanda da tanıtım yazısı alımlarına başlıcam kadın sitelerinden. Umarım faydasını görebiliriz.