pudra.com, kadinlarkulubu.com gibi sitelerle yarışascaksanız, önce bu blog görünümünü ortadan kaldırıp özgün bir tasarım yaptırmanız gerekiyor.
Siteler sadece SEO ile bir yerlere gelmez. Şu ana kadar 2 ayda şekillendirdiğiniz hali buysa, ziyaretçi deneyimi adına hiçbir şey yapmamışsınız demektir. SEO yaptırmanız sitenizi ziyaret etme yönünde bir alışkanlık kazandırmaz insanlara.
Siteler sadece SEO ile bir yerlere gelmez. Şu ana kadar 2 ayda şekillendirdiğiniz hali buysa, ziyaretçi deneyimi adına hiçbir şey yapmamışsınız demektir. SEO yaptırmanız sitenizi ziyaret etme yönünde bir alışkanlık kazandırmaz insanlara.
Tema + logo için ücret harcadım açıkçası. Tabi daha iyi bir temaya ilerleyen zamanlarda geçiş yapabilirim. Ama dediğiniz kadar da kötü durduğunu düşünmüyorum. Daha profosyonel olabilir ama bu haliyle de çok itici değil sanki. Görüşünüz için teşekkür ederim. :)
Ek Olarak:
Ustam sağ kolonda pembenin üstüne mavi yazılar haricinde sitede göze hoş gelmeyen bir şey yok
Evet o aklımda hocam oraya bir düzenleme yapacağım. :) Zaten kadın sektörü baya zor. Siteye yapılan girişler sosyal medya ağırlıklı. Google ve yandex üzerinden gelen kullanıcı sayısı 10 15 şu an için. Amacım içerik sayımı kaliteli şekilde arttırıp link tanıtım yazı alımlarına başlamak. Eksik gedik kalan yerleri zamanla kapatmaya çalışacağım. Zaten bir senelik bir iş olarak bakıyorum 10 ayım daha var. Tutturamaz isem de bilgi kazanmış olurum yeni bir proje için. :)