lostyazilim
tr.link

adsense onaylanmadı

14 Mesajlar 1.669 Okunma
lstbozum
tr.link

emreturhan55 emreturhan55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 42 / 30
  • Ticaret 23, (%91)
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Aşağıda listelenen bir nedenden veya program politikalarımızda listelenen farklı bir nedenden dolayı şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Aşağıdaki bilgileri inceleyerek sitenizde gerekli değişiklikleri yapmanızı öneririz.

Sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirmeniz gerekmektedir.
Kullanıcılar ve reklamverenler için iyi bir deneyim sağlanabilmesi için, AdSense programına katılan yayıncıların Web Yöneticisi Kalite yönergelerine uymaları gerekir. Bu yönergeler, kullanıcılarınıza olumlu bir deneyim sağlamanıza yardımcı olabilecek çeşitli ipuçları sunar. Beş kullanıcı deneyimi ilkesinin açıklandığı bu AdSense blog yayınında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu ilkelerin uygulanması, sitenizdeki kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunmanıza yardımcı olacaktır.

Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.
Yayıncılar, çeşitli reklam yerleşimleri ve reklam biçimleriyle denemeler yapmaları için teşvik edilir. Ancak, program politikalarımızda belirttiğimiz gibi, AdSense yayıncıları, sohbet programlarına reklam kodu, arama kutuları veya arama sonuçları yerleştiremez. Bu kapsam, anlık mesajlaşma (IM) uygulamalarını, sohbet sitelerini ve dinamik içerik barındıran diğer sayfaları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Google ürün politikalarının ihlaline teşvik eden tüm içeriği kaldırmanız gerekir.
Yayıncılar, Google ürün politikaları zorunluluklarını bertaraf etmesi için kullanıcılara araçlar sunamaz (ör. kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine olanak sağlamak) veya Google AdSense politikalarını ihlal etmeye teşvik edemez. Ayrıca yayıncılar, açık iznimiz olmadan logo ve ekran görüntüleri gibi Google marka özelliklerini veya diğer ayırt edici özellikleri kullanamaz. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen içerik politikalarımızı inceleyin.

Siteniz dönem ödevlerinin satışı ve dağıtımı ile ilgili.
Yayıncılarımıza ait sitelerin yararlı ve bilgilendirici içeriğe sahip olduğunu görmekten memnuniyet duyarız. Ancak, program politikalarımızda belirtildiği gibi, dönem ödevlerinin veya yasal olmayan, yasa dışı etkinlikleri tanıtan ya da başkalarının yasal haklarını ihlal eden içeriğin satışına veya dağıtımına izin verilmez.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. Sorunuz varsa Google AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret ederek sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz

böyle bir cevap aldım sitem imzamdaki gibi yaklaşık 100 içerik var sizce neden onaylanmıyor?

yazıların ortalama okunması şu şekilde ;

wmaraci
reklam

Karargaht Karargaht WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 31 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
İletişim, hakkımızda, künye, gizlilik sayfaları nerede hocam?

• Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 42 / 30
  • Ticaret 23, (%91)
eklemedim hocam, o yüzden mi onaylanmıyor?

hepyasemin hepyasemin Şimdi tövbe zamanı.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 47 / 295
  • Ticaret 73, (%100)
sitenizin kategorisi nedir ?

Şimdi tövbe zamanı..
wmaraci
wmaraci

webdelisi webdelisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
konuların özgün degil ve kopyala yapıstır ile site kasmıssındır kaynak göstermediginden olabilr

• Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 42 / 30
  • Ticaret 23, (%91)

hepyasemin adlı üyeden alıntı

sitenizin kategorisi nedir ?

teknoloji haberleri

Ek Olarak:

webdelisi adlı üyeden alıntı

konuların özgün degil ve kopyala yapıstır ile site kasmıssındır kaynak göstermediginden olabilr

sanmıyorum hocam, olabildiğince copyspace 'den kontrol ediyorum yazılarımı.

webdelisi webdelisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
senden önce birisi yazmıs ve index almıs konu resimlerde aynı ya yakın oyuzden olmamıs olabilir bir daha bsavuru yap

hepyasemin hepyasemin Şimdi tövbe zamanı.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 47 / 295
  • Ticaret 73, (%100)
demek ki adsense saçmalıyor. Teknoloji ile sohbetin ödevin ne alakası olur. Fazla ciddiye almayın hocam bu adsense denilen şeyi. Reklam yayıncısına ihtiyacı olmayınca otomatik red cevabı gönderiyor. Siz 5 k hitli legal bir site yapın ister ürün tanıtımı ister link satışıyla zaten adsense den fazla kazanırsınız.

Şimdi tövbe zamanı..

Karargaht Karargaht WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 31 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Sitede dediğim sayfalar olmazsa olmaz. En alt footer yada en üst top bar kısmında bu sayfaları menü şeklinde göstermen lazım. İletişim sayfası ayrı olmalı, en alta iletişim deyip mail adresi yazmakla olmaz.

• Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 42 / 30
  • Ticaret 23, (%91)
hocam açıkçası konu başlıklarımı shiftdelete, webtekno gibi büyük sitelerden alıyorum. makaleleri yazmadan önce derinlemesine bi araştırma yapıp özgünleştirmeye çalışıyorum. resmide yabancı sitelerden almaya çalışıyorum. tekrardan başvurdum bu arada

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al