negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana gönderin tüm parayı her ay 50,50 geri öderim 101 ayda risksiz sürekli gelir. Yapılacak milyon tane iş var, önemli olan siz ne yapabilirsiniz?Bardakta mısır, midye dolma,ikinci el kitap vs...... satabilirsiniz. Ayrıca bu tür başlıklar açılması hoş değil artık, öncelikle forum içinde arama yoluna gitmenizi temenni ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İddaa oyna o küçük parayla :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ayakkabı boyacısı
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5000 i 1 e 1.5 veren bi maça bas 2500 tl kar et
Aykt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Pazarlama ve Satış
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yapabileceğin en güzel şey borsayı takip etmen ve borsaya yön veren hisse senetlerinin düştüğü zaman alıp, 1 2 ay sabredip daha sonrasında satmak olacaktır. Hisse senetleri dediğim gibi borsaya yön veren hisseler, mesela garanti, Akbank, işbank Vakıfbank. bence bu işi çözebilirsen belirli bir getiri sağlarsın.
MyAdsense
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
youtube işine girebilirsiniz.. az parayla çok kazanç..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben olsam bu bilgisayarı alıp ticarete pc başında devam ederdim, kendi masrafını da benim için 2 ayda çıkartırdı. Ama önce canlı lazım tabi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kardeş gidiyorsun bir toptancıya, alış fiyatından yağı tuzu alıyorsun, sonra sanırım zabıtaya bildirip pazarda çarşıda raf fiyatının 3 5 altına, alış fiyatının biraz üstünde satıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gelirli paran siteler alın ve 2K kadar kendinize ayırın onlarıda reklama verin. Paravan yerine tek sitede olabilir, ama mutlaka reklam için elinizde gelirler olsun.
Bu arada diğer açılan başlıkları okudunuz mu? detaylıca kafanızda birşeyler kurdunuz mu? çünkü son birkaç aydır sürekli herkes " 5.000 TL ile ne yapabilirim? , Web sitesi alıcam ama" gibi sorular sorup, başlıklar açıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya arkadaşlar kusura bakmayın da adam site işi demiş garip garip yorumlar. Forum çok başka bir yere gidiyor. Neyse
Kardeşim öncelikle biraz risk alayım dersen e ticarete atılabilirsin.
Az risk alayım dersen gelirli bir site alıp daha da büyütüp gelirini arttırabilirsin.
Kendim site kurayım dersen (ki bu benim tercihimdir) bu miktara güzel bir site kurabilirsin. İlgilendiğin bir alan varsa al güzel bir host/vps domain ve tema kur siteni. Bunlar ucuza mal olur. Biraz içerik satın alırsın ve her ay düzenli olarak reklam harcaması ve içerik harcaması yaparsın bu parayla 2 ay kadar böyle devam edersin. Sonra zaten site sana güzel bir gelir getirecektir.