Selamun Aleyküm,
Yıl 2011 böyle bir olay vvarez sitesi sahibiyken başıma gelmişti. Copyright yazısının altına ne kadar da uyarı mesajı bırakmış olsamda yıl oldu 2015 hatta Allah ömür verirse 2016ya gireceğiz davalılar hala mahkemeden vazgeçmedi. İlk olarak Hosting sahibi geldi ve siteyi kapatacağını söyledi o benden daha çok korkmuştu bütün bilgilerimi vermişti Bilişim suçlarına 6 kere İstanbul Vatan Emniyet müdürlüğüne çağırıldım ve gitmedim 1 yıl sonra rutin bi çevirmede aldılar beni direk Çağlayan adliyesine ifade vermeye gittim :) Kişisel hukuka bilgilere izinsiz paylaşma vs. Avukata başvurdum sağlam bi para istedi o zamanlar verememiştim. Ancak tandık vasıtasıyla bi avukatla görüştüm ve bana en fazla para cezasına çevirilir ama sende ödemeyeceğin için hakim onamaz dedi. 4 yılda dava 2 kere düştü yeniden açtılar yılmadılar. Ne şanstır ki bende 1 kere olsun mahkemeye çıkmadım avukatın söylediği mahkemeye git ifadenin aynısını olanı biteni söyle ve sonuçlandır.
Çok uzun yazdım ama bilgilendirmek istedim. Eğer davalı çok ısrarcı olursa zaten amacı senden para koparmak olacaktır. Allah yardımcın olsun kolay bi durum değil he bi de evine sarı zarf gelirse şaşırma :/