Yaklaşık 5 yılı aşkın süredir Twitch üzerinde canlı yayınlar yapmaktayım ve Partner Twitch yayıncısıyım, Bursa'da ünlü bir oyun firmasında 1 yıla yakın süre içerik editörlüğü ve teslimat bölümünde çalıştım. 4 yıla yakın bir süre sahip olduğum ve düzenli içerikler yazdığım blog ve site sahipleri ile birlikte çalıştım. Aktif olarak Google kitaplar üzerinde 4 adet yazdığım hikaye ve 1 adet oyun tarihi mevcut isteyenlere özel mesaj aracılığıyla linklerini gönderebilirim.
Kız arkadaşım; Gülhane Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi. Okumayı ve araştırmayı seven birisi. Editörlük deneyimi sahip olduğum bloglara içerik ekleyerek başladı ve şuan aktif bir şekilde yazarlık yapmakta...
Yazdıracağınız makalelerde seo uyumlu dememize sanırım artık gerek yoktur :) Sitelerden kesinlikle kopya içerikler olmadığı gibi tamamen özgün ve sade bir dille içeriklerinizi hazırlamaktayız. Belirleyeceğiniz sayı ve kelime uzunluğunda makaleler hazırlayabileceğimiz gibi düzenli ve sürekli çalışmalarda da yer alabilecek kadar müsaitiz.
Kısa bir süreliğine 100 kelime 1 TL ve katları olacak şekilde sipariş verebilirsiniz.
Yüksek iş alımlarında fiyat konusunda özelden mesaj atabilirsiniz.
Referanslar :
Makaleyi satın aldım, ayrıcam düşündüğüm gibi kötü çıkmadı. Özenle yazılmış ve boş kelime olmayan bir makale, teşekkürler.
sinans1996 Referans olarak makaleyi aldım beğendim.Başarılı bir makale yazarı.makale yazdırılabilir arkadaşa
Başarılı bir makale. Güvenle ticaret yapabilirsiniz.
Makale çok güzel olmuş, Teşekkür ederim.
200 kelimelik 1 adet makale yazdırılmiştir ellerine sağlık hızlı teslimat
Tereddütsüz tavsiye ederim.10 tane yazdırdım sürekli yazdırcam harikalar.
12 adet makale alındı arkadaş çok hızlı teşekkürler
makale alınmıştır,teşekkürler
Bu kadar hızlı ve sorunsuz bir hizmet görmedim teşekkürler :)
10 adet iş verildi. Ödeme geçildi.
Duzgun bir yazim ile yazilmis ender duyurulardan biri. Mesajim bulunsun. Hayirli satislar.