lostyazilim
tr.link

İlerde Bir Developer'ın Lise Yıllığına İsminizi Kazıyın

6 Mesajlar 1.079 Okunma
acebozum
tr.link

Pozoyun Pozoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı / Yazılımcı
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 21 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba WM halkı;

Ben lise son öğrencisiyim, ve 1 sene sonra üniversite ye gideceğim. Abim başarılı bir developer, coder.. Bende onun izinden gideceğim ve Yazılım Mühendisliği okuyacağım. Son senem olduğundan yıllık olayı var, bende şöyle bir fikir düşündüm:

eğer developerlara ve coder veya grafikerlere özel bir yer ayırırsam yıllığımda hem ileride bakarsınız beraber iş yaparız ve yıllığımda adınızın imzasını taşırsınız..

belki çok ufak birşey gibi gözükebilir lakin; seneler çabuk gelip geçiyor bir bakmışız 5-6 yıl sonra yıllığıma baktığımda sizleri merak ediyorum ve sizi araştırmaya başlıyorum.. Herneyse arkadaşlar 1-2 cümle dahii yazsanız çok süper olur. Andaçlar yani yıllıklar basıldığında bu konunun altına resmini çekip atacağım..

** Biliyorum forumda fazla online değilim ama iş güç ders derken zaman geçiyor.. Şimdiden yazılarınızı düşüncelerinizi bekliyorum..

*** Nasıl yazacağım derseniz konu altına düşüncelerinizi ileride görüşmek nasip olur umarım, gibi cümlelerinizi konu altına isminiz ve vermek isterseniz de soyisminiz ile yazabilirsiniz. Bende andaç paneline sizin yazılarınızı eklerim..

Çook öpüyorum WM halkı

Ek Olarak: Ek olarak arkadaşlar unutmayın beni unutmayanı ben hiç unutmam bakarsınız sizin ofisinizde çalışmaya yada freelancer olarak birbirimizin çorbasına tuz katarız :p

elektronikssl
webimgo

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
10 Dakikadır örnek almak için f5 çekiyorum. :)

Bu arada Balıkesir'in neresindensiniz?

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 21 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
*** Vaaaaayyyyy, be 1 kişi bile yazmaz mı arkadaş, asosyalim ulannn asosyall, lanet olası bilgisayar, ileride belki çok başarılı birisi olacağım ama yalnızım yalnız.. forum da yanımda yok, neyse bunu gecenin geç saat oluşuna veriyorum :p Seviyorum sizi sanal arkadaşlarım, kardeşlerim..

Ek Olarak:

KingStar adlı üyeden alıntı

10 Dakikadır örnek almak için f5 çekiyorum. :)

Bu arada Balıkesir'in neresindensiniz?

Ayvalık hocam :) Yok yok forum eski akışından taviz mi veriyor ne anlamadım gitti. Yada beni ipleyen yok :D

lukama lukama WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 65 / 69
  • Ticaret 3, (%100)
Ilerde insallah iyi bir Yazılımcı olursunuz ve forumda ya da diğer alanlarda güzel referanslarınız olur. Umarım Bunlardan birisi de ben olurum. ☺

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 21 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
lukama hocam isminizi ve isterseniz de soyisminizi eklerseniz ileride belki de karşılaştığımızda haa bu benim andaçıma yazan hoca diyebilirim, isterseniz özelden de atabilirsiniz.. Yada direkt nick 'inizi de geçirebilirim, teşekkür ettim yazı için :p

lukama lukama WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 65 / 69
  • Ticaret 3, (%100)

Pozoyun adlı üyeden alıntı

lukama hocam isminizi ve isterseniz de soyisminizi eklerseniz ileride belki de karşılaştığımızda haa bu benim andaçıma yazan hoca diyebilirim, isterseniz özelden de atabilirsiniz.. Yada direkt nick 'inizi de geçirebilirim, teşekkür ettim yazı için :p

Ali Yücel diye yazabilirsiniz. :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al