Merhaba WM halkı;
Ben lise son öğrencisiyim, ve 1 sene sonra üniversite ye gideceğim. Abim başarılı bir developer, coder.. Bende onun izinden gideceğim ve Yazılım Mühendisliği okuyacağım. Son senem olduğundan yıllık olayı var, bende şöyle bir fikir düşündüm:
eğer developerlara ve coder veya grafikerlere özel bir yer ayırırsam yıllığımda hem ileride bakarsınız beraber iş yaparız ve yıllığımda adınızın imzasını taşırsınız..
belki çok ufak birşey gibi gözükebilir lakin; seneler çabuk gelip geçiyor bir bakmışız 5-6 yıl sonra yıllığıma baktığımda sizleri merak ediyorum ve sizi araştırmaya başlıyorum.. Herneyse arkadaşlar 1-2 cümle dahii yazsanız çok süper olur. Andaçlar yani yıllıklar basıldığında bu konunun altına resmini çekip atacağım..
** Biliyorum forumda fazla online değilim ama iş güç ders derken zaman geçiyor.. Şimdiden yazılarınızı düşüncelerinizi bekliyorum..
*** Nasıl yazacağım derseniz konu altına düşüncelerinizi ileride görüşmek nasip olur umarım, gibi cümlelerinizi konu altına isminiz ve vermek isterseniz de soyisminiz ile yazabilirsiniz. Bende andaç paneline sizin yazılarınızı eklerim..
Çook öpüyorum WM halkı
Ek Olarak: Ek olarak arkadaşlar unutmayın beni unutmayanı ben hiç unutmam bakarsınız sizin ofisinizde çalışmaya yada freelancer olarak birbirimizin çorbasına tuz katarız :p