holyturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
kimse uğraşmaz diye düşünüyorum.Zaten hizmet numarasını zor bulurlar.Ama yinede açık kapatılmalı tabi:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hizmet numarası değil telefon numarasını bilmeside yeterli ;)
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yalın internet gözünü seveyim ama parasıda çok fazla :) Yarın'dan itibaren MetroNet 10 Mgbit 1 Yıl 10 TL :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Dostum öyle bi durum söz konusu değil.. sen ***** i aradığında modemin kesiliyosa senın kablo tesisatın zayıf demektir. Eğer *****i aradığında modem reslenirse ***** den sana bi işlem yapamazlar dikkat ettiysen işlem yapılabilmesi için modemin 5 dk dır açık olması gerekmekte bandını dinletirler.
buda senın olayını çürütür.
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yazıyı dikkatli okursanız; -444 0 375 numaralı müşteri hizmetleri numarasından internet sorunları hakkında- şeklinde başlıyor. Demek ki bu açık her bölümde yokmuş. Bakın müşteri hizmetleri genel bir unsur. Biz burada internet sorunları bölümünden bahsetmişiz. O bölümde açık vardı. ***** aralık ayında bu sorunu çözdüğüne dair bana e-posta attı. Şuanda çözülmüş gibi ama bazen yine de aynı sorunu veriyor. Dediğiniz gibi internet kablosunun kalitesiz olmasıyla alakalı değildir. Güya bu hattın daha tedarikli bir şekilde kontrol edilmesi için gerekli olan bir işlem. İşte bu işlemde kişinin bilgileri teyit edilmeden yapıldığı için açık var diyorum. Hani teyit ettikten sonra modemi yeniden başlatsalar sorun olmaz zati.
1 kişi bu mesajı beğendi.