-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır aklımda yerel haber tarzı site açmak var fakat hep olmaz, tutmaz, ziyaretçi çekebilir miyim, ziyaretçilerin isteğini karşılayabilir miyim falan diyordum.
Şuan gerçekten açmayı düşünüyorum ama nasıl yapabilirim, daha önce bu tür sitelerle uğraşan varsa biraz bilgi verebilir mi?
Her türlü yorumlarınızı bekliyorum.
BeTu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yerel derken hocam ? il mi ilçe mi kasaba mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
bende var 2 tane ama iş yapmadı hiç bende saldım çayıra mevlam gayıra
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
canım kardeşim merabalar şuanda yerel haber sitesi olarak açılan tüm siteler çöplük ;sebebi şudur ki adam kahtalihaber olarak çıkmış sonra full izle parça parça izle dizi fragmanlarını basıp geçiyor sonra site çöplük oluyor bence uğraşma emeğe yazık
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
canım kardeşim merabalar şuanda yerel haber sitesi olarak açılan tüm siteler çöplük ;sebebi şudur ki adam kahtalihaber olarak çıkmış sonra full izle parça parça izle dizi fragmanlarını basıp geçiyor sonra site çöplük oluyor bence uğraşma emeğe yazık
Napsın adam? 'Köyümüzde Şazıment Yenge vefat etti. Dostlar sağolsun' deyip de site giderini mi karşılasın? Bir imamla bir ebe bulur; bugün o öldü, bugün bu doğdu der geçer o zaman. Milliyet bile Avrupa'nın 3. büyük sitesiyim dediği halde gelirinin çoğunu o haberlerden sağlıyorken sıradan adama kabahat bulmam ben şahsen.
Yerel haber sitelerinden para çok da güzel kazanılır ama İstanbul'da oturup harranhaber diye site açmazsan. Kaliteli iş yapacaksın, ajans üyeliği alacaksın. Üstüne kendin özel haberler yazacaksın. Zaten sonra mail kutuna o yöreden haberler gönderilmeye başlanır. En son da hitlerin belli bir düzeye geldi mi gidip sabit reklam için dükkanlarla görüşeceksin. O bölgenin iş adamları, partilileri, dükkan sahipleri vs. zaten sana gelir zamanla. Dün site açtım bugün para kazanayım diye yola çıkılırsa zaten öyle rahatlık olsa hepimiz yaparız.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu tür sitelerde yapılan en büyük hata, başka sitelerden çekilen kopya haberler. Eğer siz de başka sitelerden haber toplayıp, kopyala yapıştır mantığı ile içerik üretecekseniz. Olmaz boşuna uğraşmayın. Ama başka haberleri kendi cümleleriniz ile yorumlarayarak yazacaksınız hatta kendiniz orjinal haberlelr üretecilecekseniz olur neden olmasın.