canım kardeşim merabalar şuanda yerel haber sitesi olarak açılan tüm siteler çöplük ;sebebi şudur ki adam kahtalihaber olarak çıkmış sonra full izle parça parça izle dizi fragmanlarını basıp geçiyor sonra site çöplük oluyor bence uğraşma emeğe yazık
hocam kahtalihaber derken?
yok hocam maraş için yatırım yapılmaz benim görüsüm 2 yılık sitem ve birde domainim var birsey olmadı yani aslında bende hic calıstırmadım benimde sucum var sanırım
hocam keşke biraz üzerinde dursaydınız belki bir şeyler olurdu.
Napsın adam? 'Köyümüzde Şazıment Yenge vefat etti. Dostlar sağolsun' deyip de site giderini mi karşılasın? Bir imamla bir ebe bulur; bugün o öldü, bugün bu doğdu der geçer o zaman. Milliyet bile Avrupa'nın 3. büyük sitesiyim dediği halde gelirinin çoğunu o haberlerden sağlıyorken sıradan adama kabahat bulmam ben şahsen.
Yerel haber sitelerinden para çok da güzel kazanılır ama İstanbul'da oturup harranhaber diye site açmazsan. Kaliteli iş yapacaksın, ajans üyeliği alacaksın. Üstüne kendin özel haberler yazacaksın. Zaten sonra mail kutuna o yöreden haberler gönderilmeye başlanır. En son da hitlerin belli bir düzeye geldi mi gidip sabit reklam için dükkanlarla görüşeceksin. O bölgenin iş adamları, partilileri, dükkan sahipleri vs. zaten sana gelir zamanla. Dün site açtım bugün para kazanayım diye yola çıkılırsa zaten öyle rahatlık olsa hepimiz yaparız.
Yerel haber sitelerinden para çok da güzel kazanılır ama İstanbul'da oturup harranhaber diye site açmazsan. Kaliteli iş yapacaksın, ajans üyeliği alacaksın. Üstüne kendin özel haberler yazacaksın. Zaten sonra mail kutuna o yöreden haberler gönderilmeye başlanır. En son da hitlerin belli bir düzeye geldi mi gidip sabit reklam için dükkanlarla görüşeceksin. O bölgenin iş adamları, partilileri, dükkan sahipleri vs. zaten sana gelir zamanla. Dün site açtım bugün para kazanayım diye yola çıkılırsa zaten öyle rahatlık olsa hepimiz yaparız.
işte bende kaliteli bir şey olsun diyorum, ajans üyeliği falan almalıyım diyorum, geçen seneydi heralde ihlas bölge temsilciliğini aradım senelik tam hatırlamıyorum ama 2000 üzeri bi fiyat verdiler kvd hariçti ama fiyatı tam hatırlamıyorum. aynen açtıktan sonra kendimde farklı özel haberler girebilirim ancak haber gönderileceğini pek sanmıyorum. dediğiniz gibi de belli bi hitten sonra belli başlı reklam verebilecek olan kişilerle görüşülüp reklam alınabilir diye düşünüyorum. aslında üzerinde durulursa bence iş yapar