Daha önce bilgisayar teknisyeni gibi evde 3 tane bilgisayar yaktım iyice bir öğrendim ama baktım ki bu işte para var ama baş ağrıtıcı ve yıllar vermek gerekiyor.

Daha sonra bilgisayar programlamaya girdim baktım bir program kodlamak insan işi değil vaz geçtim sevmedim.

İnternet ortamına girdim 1. senemde tasarım yaptım kazandım çok kazandım kazandığım kadarda sıkıldım çok sıkıldım ve bıraktım.

2. Senemde sitelerle uğratım başarılı oldum mu? Evet w@rez sitede başarılı oldum sonra helal olmadığını öğrendim biraz daha para alıp siteyi terk ettim ve adsenseli site yapma işine girdim birşey kazanamadım tam olacaktı adsense banlandı daha sonra bir tane daha site açtım ondada pes ettim ve bir tane daha açtım 1 yılın sonunda news kayıtlı sitem oldu ama ingilizceye çevirmek istedim daha çok kazanabilmek için ama sitemap ve bir çok yerde sorun yaşadım bıraktım keşke türkçede devam etseydim yine olmadı.

3. Senemdeyim web işinde bir yabancı sitem ve birde youtube kanalım var. Zekice birşey yapsam kazanacağımı düşünüyorum ama yapsam. Ben yotubeyi sevdiğim için devam edeceğim kazanırmıyım başarırmıyım bilmiyorum.

Bu sene envato işine giriyorum o işi sevdim adaobe programlarında kendimi tam geliştirip satış yapacağım. Umarım başarırım.

Hayat hikayenizden bahsetmenizi istiyorum.