Merhabalar,

Maddi konudan evvel bir konuya değinmek istiyor ve sonucunu ise maddiyata dayalı olarak tamamlamak istiyorum. WMAracı üzerinde bir çok arkadaş edindim. Dostluklar kurdum. Yüz/yüze tanışarak kanka dahi olduğum değerli arkadaşlıklarım oldu. Hiç birisini bir kaç kuruşa değişmem. Benim en büyük dönüm noktam, WMAracı'nın benim hayatıma kattığı dostluklardır.

Farklı forum/lar üzerinde mevcutlu olarak yönetim de bulunan asabi/boşboğaz moderatör yada farklı sınıflandırmalara öngörülen insanlar'dan ayırt edebileceğim; Anlayışlı, Saygılı ve herşey'den en önemlisi her konuda Desteklerini esirgemeden her zaman geri dönüş yapan değerli yönetim.

Ve maddi konuda ise yaklaşık olarak bu zamana kadar harcamış olduğum 780 TL. Kazanmış olduğum ise ortalama olarak 4,500 TL civarında bir rakam olmuştur. Benim ise WMAracı'na katmış olduğum maddi konuda 3 kere alınan Premium üyeliktir.

İçimden gelenleri yazdığım için, lütfen hiç bir kimse üzerine bir şey çekip'de yazılanları farklı bir kulvara çekmesin, Rica ediyorum. Anlayışınıza sığınarak özür diliyor ve böyle bir yanıt hakkını bana'da bir kullanıcı olarak sunduğunuz için teşekkürlerimi iletiyorum.