Merhaba,

Filmlesek , Değerli yorumunuzu eksik etmeyip bilgi aktardığınız için teşekkür ederim. Normal de şöyle bir bilgi aktarmak istiyorum. Bu tasarım html/css olarak hazırlanmıştır. Ancak header ve footer alanını göz önüne alarak düşündüğüm de bir tane PHP/Mysql ile kodlanan bir scripte benzetiyorum ve O zaten, ancak ismini tam olarak hatırlamadığım için ise çıkaramıyorum.

Normal de aynı şekilde bende düzenleyip de, modifiye edebilir ve kullanabilirim lakin, söylemiş olduğum gibi bu aslında bir PHP/Mysql alt yapısına sahip scripttir. Ancak ifade ettiğim gibi bana tasarımı değil tamamen admin panelli yazılımı gerekmektedir.

Tasarımı düzenleyen (OdeaWeb)'e göz attım. Referansların bir çoğu zaten hayalperest çünkü hazırlanan tasarımların Footer/Design alanı her ne kadar olmasa bile kaynak koduna baktığım zaman yada CSS/JavaScript kodlarına göz attığım zaman MediaClick, Sarvon ve benzeri bir çok firmanın hazırladığını gözlemleyebiliyorum.

Bu arada, bilgim var tasarım ve kodlama konusun da % 70/80 oranın da CSS/HTML olarak zaman geçirmek istemediğim için ve hazır olduğunu hatırladığım için böyle bir konu açtım. İlgi ve alakanız için tekrar'dan teşekkür ederim.

Ek olarak ise bu tasarım HTTRACK ile çekilerek düzenlenen ve aktif edilerek HTML/CSS olarak kullanılan bir tasarımdır. Alt sayfa ve benzeri dosyaların kaynak kodlarını incelerseniz arkadaşın bıraktığı kodları rahatça görebilirsiniz.