Yusuf adlı üyeden alıntı

Sisteme bir hdd eklersen iyi olur, 250gb ssd yeterli olmaz.

Harddisk sorun değil, tavsiye için teşekkürler, önce run edecek sistemi toparlamak lazım.

Korkmaz adlı üyeden alıntı

ovelibudak

Ekran kartını Quadra düşünüyor. Ayrıca Bant genişliği önemli değil o bant genişliğinde nekadar hızlı gittiğinde önemli.

ovelibudak adlı üyeden alıntı

Üstten aşağı 5. sıradaki ürüne kadar yüzüm: :)
5. ürünü yani ekran kartını gördüğümde yüzüm: :confused:

Hocam böyle bir sistem topluyorsunuz ve ekran kartınız 128 bit mi olacak? Beynimden vurulmuşa döndüm.

Çok pahalı oluyor diyorsanız şahsen işlemcinin modelini düşürüp ekran kartını 256 yapmanızı öneririm. Grafik ve oyun için daha iyi olacaktır. Bu sistemde i7 4. nesil de aynı işi görecektir. Hatta i5 bile düşünülebilir duruma göre. Çok muazzam bir fark olmaz yani.

Kolay gelsin. :)

GTX 770 veya 970 mantıklı gibi görünüyor aslında CUDA işlemci sayılarına nazaran, Quadro için keyifli sonuçlar görmedim internetteki benchmarklar'da, karamsarım.

Korkmaz adlı üyeden alıntı

CenkOnsoy

İşlemci: İntel Core İ7 6700K (Baz frekansı 4Ghz Anakart 4.6 Ghz O.C ediyor )
Ram: 8 Gb 2600 Mhz DDR4 Fury
Ana kart: M-ATX Asus Maximus VIII Gene (Max 2 ekran kartı SLI destekli)
Ekran Kartı: Şuan için HD6570 kullanıyorum eski bir kart. CS falan oynuyorum TitanX dşündüm ama yeni ekran kartları yolda onları bekliyorum.

128Gb Samsung SSD
2 Tb WD HDD (Red serisi)

Asus HD6570 bile O.C ediyor. Taktığın her bileşeni en üst düzeyde kullanıyorsun. Sen ATX kartını alarak 4 ekran kartı takabilirsin.

İşlemci soğutucum Kule tipinde. İ7 6700K ısınan bir işlemci değil MAX yükte 55 derece anlık çıkıyor.

Eski bir güç kaynağım var 600W Hepsi burada dan alıyım dedim ben aldıktan sonra ürün stokta yok yazdı para iadesi aldım. Gidip Vatandan alıcam.

850 W düşünüyorum ileriye dönük.

Peki buna istinaden 4790K ve 6700K arasında gidip geliyorum, DDR4 stabil değil diye niyetimi bozdum, DDR3 dönüşü yapıyorum.

Anakart içinde Gamer serilerinden bir alım yapacağım sanırım, zor işmiş.