Uyarı — Bu web sitesinin ziyaret edilmesi, bilgisayarınıza zarar verebilir!
Al başına bir bela :D

Her nedense bu işlemin Natro hosting ile alakalı olduğunu düşünüyorum yada birilerinin günahını alıyorum.

Aynı temayı aynı dosyadan kurduğum başka 1 site daha var. O sitede hiç uyarı vermedi.

Yaklaşık 10 gün önce yine bu şekilde uyarı vermişti. Fakat o anda bilgisayar başındaydım. Ftp bağlanıp temayı kaldırmıştım. Sonra yine diğer sitede kullandığım temayı tekrar kurduktan sonra sıkıntı kalmadı. Kurmadan önce virüs taramasından geçirmiştim.

Şimdiki sorun.
Öneriler:
Önceki sayfaya dönün ve başka bir sonuç seçin.
Aradığınızı bulmak için başka bir arama yapmayı deneyin.
Veya sorumluluğu üzerinize alarak http://dogalgazkombiservisi.com/services/soba-servisi/ adresine gidebilirsiniz. Bulduğumuz sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi edinmek amacıyla Google'ın bu site için Güvenli Tarama teşhis sayfasını ziyaret edin.

Online iken zararlı yazılımlardan nasıl korunacağınız konusunda daha fazla bilgi için StopBadware.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu web sitesinin sahibiyseniz, Google’ın Search Console ile sitenizin gözden geçirilmesini isteyebilirsiniz. İnceleme süreciyle ilgili daha fazla bilgi için Google'ın Web Yöneticisi Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
Tavsiye kaynağı Google

Google Search Console:
Mülkünüzde ciddi düzeyde sağlık sorunları bulundu. - Mülk sağlığını kontrol et

[QUOTE]Durum
Mülk sağlığı kontrolleri
Ayrıntılar
Kötü amaçlı yazılım tespit edildi mi?
Kritik öneme sahip bazı kötü amaçlı yazılımlar tespit edildi.

[/QUOTE]

wp admin olarak bağlanamıyorum.

Natro hosting destek talebi açtım fakat klasik teyp cevapları. Teyp cevabı derken hangi konuda destek açsanızda şablon halinde yazılan hazır cevaplar.

İçime düşen kurt aslında belli.

Yine bir teknik servis sitesine başka bir hosting firmasındayken elle müdahalede bulunuluyordu. Adwords engellenince beni arıyordu.

2-3 kere Html siteye elle bazı kodlar eklenilmesini fark ettiğimde hosting firmasını tlf arayarak söylemiştim ve bir daha olmamıştı.

Sorunum şu; wp-admin olarak giremiyorum. wp güncelleme var ise veya temadan bakabilecekelrimi yapamıyorum.

Ftp twenty fifteen theme kaldırıldı. yeni eklediğim başka temayı nasıl aktifleştirebilirim?

Not aynı tema aynı dosyadan başka site için kurulduğu günden bu yana 1 kere uyarı vermedi. Dogalgazkombiservisi com sitesi için bu 2. uyarı. Ve bu sefer ciddi uyarı geldi. Sıralamadan belli bir düşüş yaşayacağı belli :(