-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
KağanUslu 17 yaşındayım ancak araştırdığıma göre yaş sorun değil.
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizin bu işi nasıl hevesle yaptığınızı çok iyi anlıyorum.Benimde başıma geldi bu. 1 adam 4 günümü aldı bir script yapmam için. Demo adresini istedi, verdim, sonrada bildiğin dolandırdı. Bugün, yarın diyerek paramı vermedi. Bende sitesini çökerttim. Adam kendisi beni bulup özür diledi ama sonuçta paramı almadım.
5 tl bile olsa PARANIZI SÖKE SÖKE ALMALISINIZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
sovetski aynen ben kaç gün boyunca uğraştım bile gece yatmadım uğraştım. Hakkım o para.
Ek Olarak: @[seofaster](userid:56641) aynen ben böyle insanlık görmedim hem bana maaşımı almadım vericem diyor 3 hafta bekletiyor sonra da 3 haftadır konuştuğu mesajlaştığı telefon da ben sizi tanımıyorum sizle iş yapmadım diyor.
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bizim insanlarımız kanundan yana olduktan sonra kanunsuzların kol gezdiği ülkemizde adalet yoluna düşüpte hak aramak ormanda iğne aramaya benziyor. adaletsiz bir adalet sistemimiz var. bu yorumu yapıyorum çünkü neredeyse tüm yorumları okudum. çözümcü bir yorum yok. yazım diyorum ve düşünüyorum mahkemeleri rahatsız etmeyin vs. diyenler acaba kendileri dolandırılmış olsalar ne yapacaklarıdı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EMEK bu EMEK. 1 TL olsada almalı. Şimdi ekliyip neyi var neyi yok sövücem :D sabah sporu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tutki mahkemede karşı karşıya geldiniz mümkün değil yetkili kişi seni dinledikten sonra çayını yudumlayıp sana gülecektir ama araya adam soktun bişey yaptın(!) geldiniz karşı karşıya olacağı söylüyorum.
Kanıt ? - Yok
Karşı taraftan yemin etmesi istenecek. Karşı taraf yemin ettiğinde olay bitmiş olacak.
Bide vergi diyenler olmuş.. Neyin kafasındasınız abi siz kulaktan dolma bilgilerle gelip burda ahkam kesmeyin bi gidin yasal sorumlulukları okuyunda öyle gelin yazın Google "vergi verme koşulları" yazmayada mı eriniyorsunuz..
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-