lostyazilim

Savcılık Suç Duyurusu Hakkında

47 Mesajlar 6.622 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KaganUslu KaganUslu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

modernhoca adlı üyeden alıntı

Şimdi Diyeceğim Tek şey ben şirket değilim kişisel olarak çalışıyorum bunun için vergi alınmaz. Bingölde taş toplayan adamlara yapıldığı gibi bendende mi vergi alacaklar kişi benle çalışmak istemiş ve amerikalı fizikçilerin bulduğu internette iş yapmışım. Bilgimin emeğimin karşılığı kişiyle yaptığımız görüşme neticesinde bir çalışma olmuştur. Bizim milettimiz vergi vermeye çok meraklı. Herşeyde vergi verelim diyorlar.

Merhaba hocam *** forumdan iphone 6 almak için dolandırıldim bende epey param gitti bugun emniyette ifade verdim kisinin telefon numarasi - banka hesap bilgileri - satilan telefonun imei numarasi - bana attigi kredi karti resmi - konusma kayitlari - dekont la emniyette ifade verip suc duyurusunda bulundum.Pazartesi günüde savciliga gidicem seninde gitmeni öneririm cezası neyse çeksin yaşın kaç bu arada
modernhoca

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

modernhoca modernhoca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 28 / 53
  • Ticaret 16, (%100)
KağanUslu 17 yaşındayım ancak araştırdığıma göre yaş sorun değil.

₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Sizin bu işi nasıl hevesle yaptığınızı çok iyi anlıyorum.Benimde başıma geldi bu. 1 adam 4 günümü aldı bir script yapmam için. Demo adresini istedi, verdim, sonrada bildiğin dolandırdı. Bugün, yarın diyerek paramı vermedi. Bende sitesini çökerttim. Adam kendisi beni bulup özür diledi ama sonuçta paramı almadım.

5 tl bile olsa PARANIZI SÖKE SÖKE ALMALISINIZ.

LastWebmaster LastWebmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 873
  • Beğeniler 362 / 361
  • Ticaret 28, (%100)

modernhoca adlı üyeden alıntı

Şimdi Diyeceğim Tek şey ben şirket değilim kişisel olarak çalışıyorum bunun için vergi alınmaz. Bingölde taş toplayan adamlara yapıldığı gibi bendende mi vergi alacaklar kişi benle çalışmak istemiş ve amerikalı fizikçilerin bulduğu internette iş yapmışım. Bilgimin emeğimin karşılığı kişiyle yaptığımız görüşme neticesinde bir çalışma olmuştur. Bizim milettimiz vergi vermeye çok meraklı. Herşeyde vergi verelim diyorlar.

Baksana profile :) https://www.facebook.com/ozcan.senturk.9041?fref=ts

wmaraci
wmaraci

modernhoca modernhoca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 28 / 53
  • Ticaret 16, (%100)
sovetski aynen ben kaç gün boyunca uğraştım bile gece yatmadım uğraştım. Hakkım o para.

Ek Olarak: @[seofaster](userid:56641) aynen ben böyle insanlık görmedim hem bana maaşımı almadım vericem diyor 3 hafta bekletiyor sonra da 3 haftadır konuştuğu mesajlaştığı telefon da ben sizi tanımıyorum sizle iş yapmadım diyor.

₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Dahiturk Anil ve ben de burada akbilisim isimli üye tarafından dolandırıldık. İş yapacaktı ama yok piyasada.

Şikayet konusu: https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/akbilisim-den-sikayetciyim-291801-2.html#post1669402

Sizlerin de bu şahsın ayrıntılarından bilgisi olsun. Daha sonra siz de yaşamayın arkadaşlar.

emir28 emir28 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek sürüngen
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 55 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
bizim insanlarımız kanundan yana olduktan sonra kanunsuzların kol gezdiği ülkemizde adalet yoluna düşüpte hak aramak ormanda iğne aramaya benziyor. adaletsiz bir adalet sistemimiz var. bu yorumu yapıyorum çünkü neredeyse tüm yorumları okudum. çözümcü bir yorum yok. yazım diyorum ve düşünüyorum mahkemeleri rahatsız etmeyin vs. diyenler acaba kendileri dolandırılmış olsalar ne yapacaklarıdı ?

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
EMEK bu EMEK. 1 TL olsada almalı. Şimdi ekliyip neyi var neyi yok sövücem :D sabah sporu.

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)
Tutki mahkemede karşı karşıya geldiniz mümkün değil yetkili kişi seni dinledikten sonra çayını yudumlayıp sana gülecektir ama araya adam soktun bişey yaptın(!) geldiniz karşı karşıya olacağı söylüyorum.

Kanıt ? - Yok

Karşı taraftan yemin etmesi istenecek. Karşı taraf yemin ettiğinde olay bitmiş olacak.

Bide vergi diyenler olmuş.. Neyin kafasındasınız abi siz kulaktan dolma bilgilerle gelip burda ahkam kesmeyin bi gidin yasal sorumlulukları okuyunda öyle gelin yazın Google "vergi verme koşulları" yazmayada mı eriniyorsunuz..

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Çok fazla uğraşırsın. Hiç uğraşma, sadakan olsun

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al