ismail03 adlı üyeden alıntı

İslam dinini gerici bulan zıt zihniyet tıp tarihinin en büyük alimleri islam dininden çıkmıştır şuan arkasinda kostugun medeniyetler akıl hastalarını yakıyor öldürüyordu pislik icindeydiler islami isid sanan arkadaş ayrı bi komedi .sandiginiz gibi islam dininin sucu değildir bu o dönemin yasayan devletinin suçudur anlayın şunu inanmıyorsun bari saygın olsun

Ek Olarak: hocam boşa yaziyon düşünceleri yıkmak atomu parçalayan daha zor karşındaki hiç açık değilse dahada zor su konuda eminim burada atıp tutanlar yine kurtuluş savaşı gibi bi savaş olsa karşı tarafa geçer


Bu sözde milliyetçilere haritayı getirsen, hadi bana tuvayı, altayı, baykalı, orhunu, selenga ve hakasyayı göster desen apışım kalırlar. Ama onların adını bile duymadığı bu bölgeler atayurdudur. Ben Türk olduğum için övünmem yada dövünmem. Ama tarihimi de bilirim. Hem de şu yukarda kendini milliyetçi gibi gösterenlerden daha iyi bilirim. Ama bu bir övünç vesilesi değildir. İnsan seçim şansı olmayan bir konuda neden övünür ki ? Bugün bu sözde milliyetçilerin adını bile duymadıkları atayurtlarında bir çok kişi gidip o insanların dertleriyle dertleniyor ve onlardan biriymiş gibi yardım ediyor. Allah herhangi bir ırkın milliyetçisi olmaktan korusun.

Şu Tanrı Türke kitap indirmemiştir deyip de hala şamanizm yaşamaya çalışan cahilciklere bir bakın. Güya İslam devletleri islamı kabul etikleri için az gelişmiş oluyorlarmış. Asıl sorun o laik devletler islamı kabul etmedikleri için zillet içindeler. Bakınız. Dünyada her nerede Türk var ise bunların içinde en rahat olanları islama bir zamanlar en yakın olanlardır. Yine en zavallı olanları ise bir zamanlar ve bugun islama en uzak olanlardır.

Bizim dinimiz demek gericiliğe sebep oluyor. Sizin dininiz ne işe yarıyor peki. Bizim dinimiz ne geçmişte ne gelecekte eşi olmadığı göstermiştir. Sizin doğa dininiz ise bugun Tuvada yaşanıyor. Rusyanın sömürgesi altında hem de kendi yurtlarında zillet yaşıyorlar. Bir çoğu da Türklüğü de bırakmış rus olmuş zaten. Madem bu kadar iyi bir dininiz var, neden böylesine zillet yaşıyor dindaşlarınız kardaşlarınız ?

Sizin tek derdiniz hayvanlar gibi özgür ve seviyesiz bir yaşam sürdürmek. Siz bazen ırkınızın bazen de atanızın arkasına saklanırsınız. Ama asla bir dava sahibi olamazsınız. Asla insan olma şerefine erişemezsiniz. Siz nefislerinizin arzuladığı o iğrenç hayatı yaşamak için sürekli bir takım değerleri kalkan edinip karaktersizce ölüp gideceksiniz.