ismailf adlı üyeden alıntı

Valla bilemiyorum. Dediğiniz gibi mi yapayım, yoksa 300klık niche den mi devam edeyim bilemiyorum. Şuan 22klık niche üzerinden yürüyeceğim galiba.

Hocam bilemiyorum. 300k kelimeden niche olur mu olmaz mı kafam karıştı. Rakip analizi yaptım o kelimeyle ilgili 2-3 site var ancak keyword domain değiller. Baktığımda ilk 5 sıralamaki sitenin 4 ünde adsense var ancak reklam yok yani google adsense reklamında youtube reklamı adword reklamı yapıyor. Diğer birinde ise hiç reklam yok. Galiba fazla aranma hacimli kelimelerden kaçınmak gerekiyor. En fazla 100kya kadar olan niche lere bakmak lazım. Şimdilik 22k olanı bi açacağım. Eğer dediğiniz gibi kazandırırsa harika olur benim için. Eğitim masraflarımı karşılayabilirim çok rahatlıkla. Bu konuda tecrübelisiniz sanırım, tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Olur neden olmasın yani aslında demek istediğim internet kullanıcısı bir kelimeyi ararken aslında sadece onu aramıyor. Mesela sen niche siteyle ilgili bir araştırma yaparken bununla ilgili her şeyi bilmek istiyorsun e bunu sana sunan bir site olursa mesela google bu siteyi bu aramalarda ve uzun kuyruklarında önce çıkarıyor çünkü sen bunun kuyruklarını ve ana kelimeyle ilgili bir çok şeyi iyi bir şekilde sunuyorsun. Son bir kaç sene bu şekilde çalıştım biraz tecrübe edindim evet. Sormak istedikleriniz olursa konuya yazın elimden geldiğince cevaplarım. Diğer arkadaşlara da faydalı olur.

NK1864 adlı üyeden alıntı

Keyword Planner'a güvenip yola çıkma da.

Kesinlikle katılıyorum. Daha profesyonel çalışmanızı öneririm.