Arkadaşlar bir adet film önerileri sitem var. İlk açtığımda günde bir kaç tane hepsi +250 kelimelik full özgün makaleler giriyordum. Bir süre sonra sıra bulucuya baktığımda anahtar kelimem olan "film önerileri" aramasında bazen 150. sırada çıkıyordu bazen hiç çıkmıyordu.

Ne yapsam düzelmedi forumdan birisi çok fazla etiket indexletince öyle oluyor dedi etiket indexlemeyi kapattım ama indexlenmiş olanları bir türlü kaldıramadım. Defalarca istek gönderdim hepsi kabul edildi ama kaldırılan bir şey olmadı.

Her neyse hal böyle olunca hevesim iyice kırıldı ve malum ygs lys sınavları yaklaşmaya başladı. Siteye ara verip sınava çalışmaya başladım. Tam bir ay boyunca sitede hiçbir güncelleme yapmadım ve geçen gün sitemin 50. sırada sabitlenmiş olduğunu gördüm. Kendimce sitenin sıralamaya oturduğunu, güncellemeye başlayınca yükseleceğini düşündüm. İki üç gündür 250 kelimelik full özgün makalelerle siteyi güncellemeye başladım. Bir kaç yerden tanıtım yazısı aldım vs. Ancak site şuan 51. sırada.

Film önerileri yazınca benim siteme gelene kadar saçma sapan bir çok alakası bile olmayan site çıkıyor ama benim sitem en geride.. Sebebi ne olabilir arkadaşlar sitemi inceleyip düşüncelerinizi paylaşır mısınız?