arslanturk0687 adlı üyeden alıntı

Allah R.T.E'ye uzun, sağlıklı ömürler versin. Böyle bir akıllı adam ile geçmişlerin yaptığı olumsuzlukları iktidara geldiğinden beri düzeltmeye çalıştı. 2023 ise Lozan bitiyor. 24 Temmuz 1923 tarihinde İsviçre'nin Lozan şehrinde imzalanmıştı. Ağır şartlar içeriyordu. Maddeleri buradan yazmam gerekmez. Googleden arayın, okuyun, aydınlanın. 2023 de bu okuduğunuz maddeler tarihe gömülecek inşallah.


Sizden istediğim, Lozan'ın kötü maddelerine tek bir örnek. Rica ediyorum, eminim hayatınızda bir kez bile okumadan çevrenizden duyduğunuz bilgilerle bunu söylüyorsunuz. Lozan'ın 2023'te bittiğine dair de herhangi bir madde yok.

arslanturk0687 adlı üyeden alıntı

Olmaması daha mantıklı. Bu SARAY ve RTE karşıtlığınız neden? Ne yaptı bu adam size? İngilizlerin, amerikanların vs. başka ülkelerin sarayı varken neden bizim milletimiz kendi sarayına laf söylüyor, istemiyor? Ülkenin 15 yılda geldiği konuma bak, 15 yıl öncesine bak. Çalışana vereceksin. Krizi kaldırıp IMF'ye borçları kapatıp, su sıkıntısını giderip(Ankara'nın suyu çok güzel), iş ve istihdam sağlayıp v.s. çalışanı destekleyeceksin. Saysan bitmez. Anlamadığım tek şu: Bu adam kime ne yaptı? Diğer partilerden hangisi ülkeye çivi çakmış? Neyse. Anlamayacağınız için konuşmaya gerek yok. Bu arada partici değilim. Kim doğruyu yapıyorsa ona oy veririm. Hdp dahil doğru işi yapana oy veririm. Sonuçta aynı toprağın insanlarıyız.


Krizin kaldırılmaz biter, ufak bir araştırmayla krizin hala yürürlülükte olan Güçlü Ekonomi Programı'nın sağladığı vergiler ve diğer maddelerle atlatıldığını görebilirsiniz.

Ayrıca, IMF'ye olan borcumuz bitmiş olabilir ancak Türkiye'nin dış borcu şu anda 2002'de olandan çok daha fazla. Bunu da yine Türkiye İstatistik Kurumu'nun sitesini azıcık kurcalayarak görebilirsiniz.