-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukukçu
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
AdSense başvurunuzun durumu
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
xXx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Footerda ki site içinmi adsense başvurusu yaptın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Emin olun bu sorunları yüzlerce kişi sorunu yaşıyor ve bende o aşamadayım bir türlü geçemiyorum, adsense niyeti belli site almak istemiyor.
www.osmanlidavetiyeci.com
tayfur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam yazılar özgünmü bide bizi takip et bölümü sağ üste daha yakışmaz mı ,
kly gelsn
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yazılar özgün değil diye bende takıldım özgün olmayan yazıları silip özgün girmeye başladım bakalım ne dıyecekler :)
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
xXx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Sitenizin hit durumu nedir? Hitinizi yükseltmeye bakın. Yazılarınız özgün kullanın. Başvuru yapmadan önce, sade bir tema kullanın. Wordpress'in kendi temalarından birisini kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aynı sorunları yaşadım, iş artık koca karı ilaçlarına bile döndü "künye bölümü ekle", "dolunayda server'ın altında karpuz kabuğu" koy vs... siteyi unuttum bir ay. sadece haftada 3 yazı koydum. sosyal medya'da hiç bir paylaşım yapmadım. dolayısıyla gelen hit tamamiyle organik oldu. sonra ilk deneme kabul, ikinci onay da tamam 10 dakika içinde başladık reklam yayınlamaya.
Eğer içerik orjinal ise sakın üst üste deneyip kabul edileceğini düşünme. Olmuyor. Alemin akıllısı çıkar da "ben sana alırım 3 dakikada" derse ona da kanma. Çünkü uzun soluklu bir gelir düşünüyoruz ve yasadışı birşey yapmaya gerek yok.
Site 1 ay olmuş zaten alınalı. Dolayısıyla bir ay unut. yazılarını gir, organik hitini arttır. bu arada sitenin sorunlarını çözersin, wordpress kullanıyorsan cache, eklenti, hosting sıkıntılarını görürsün. Reklam yayınlamaya sağlıklı bir şekilde başlarsın.