lostyazilim

Adsense İlk'i Onaylandı 2. Geçemedik..

10 Mesajlar 791 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dogannbilall dogannbilall WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukukçu
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

wmaraci
reklam

xXx xXx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 29, (%93)
Footerda ki site içinmi adsense başvurusu yaptın?

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Emin olun bu sorunları yüzlerce kişi sorunu yaşıyor ve bende o aşamadayım bir türlü geçemiyorum, adsense niyeti belli site almak istemiyor.

www.osmanlidavetiyeci.com

• Üyelik 09.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukukçu
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Evet hocam

Ek Olarak:

xXx adlı üyeden alıntı

Footerda ki site içinmi adsense başvurusu yaptın?

Evet hocam site adresi bu,www.saglikhakkinda.net. Sizce neyi yanlış yapıyorum?

wmaraci
wmaraci

tayfur tayfur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 38 / 29
  • Ticaret 7, (%100)
hocam yazılar özgünmü bide bizi takip et bölümü sağ üste daha yakışmaz mı ,
kly gelsn

BySaNCeZ BySaNCeZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ö.g.g
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 405 / 330
  • Ticaret 9, (%100)
yazılar özgün değil diye bende takıldım özgün olmayan yazıları silip özgün girmeye başladım bakalım ne dıyecekler :)

Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..

• Üyelik 09.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukukçu
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 5, (%100)

tayfur adlı üyeden alıntı

hocam yazılar özgünmü bide bizi takip et bölümü sağ üste daha yakışmaz mı ,
kly gelsn

Evet özgün %90 , fallow kısmının pek önemi olduğunu sanmıyorum.

Ek Olarak:

BySaNCeZ adlı üyeden alıntı

yazılar özgün değil diye bende takıldım özgün olmayan yazıları silip özgün girmeye başladım bakalım ne dıyecekler :)

Yazıların %90ından fazlası özgün. Kontrol edebilirsiniz.

xXx xXx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 9
  • Ticaret 29, (%93)
Sitenizin hit durumu nedir? Hitinizi yükseltmeye bakın. Yazılarınız özgün kullanın. Başvuru yapmadan önce, sade bir tema kullanın. Wordpress'in kendi temalarından birisini kullanabilirsiniz.

kahvelekesi kahvelekesi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek fotoğrafçı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 20 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam aynı sorunları yaşadım, iş artık koca karı ilaçlarına bile döndü "künye bölümü ekle", "dolunayda server'ın altında karpuz kabuğu" koy vs... siteyi unuttum bir ay. sadece haftada 3 yazı koydum. sosyal medya'da hiç bir paylaşım yapmadım. dolayısıyla gelen hit tamamiyle organik oldu. sonra ilk deneme kabul, ikinci onay da tamam 10 dakika içinde başladık reklam yayınlamaya.

Eğer içerik orjinal ise sakın üst üste deneyip kabul edileceğini düşünme. Olmuyor. Alemin akıllısı çıkar da "ben sana alırım 3 dakikada" derse ona da kanma. Çünkü uzun soluklu bir gelir düşünüyoruz ve yasadışı birşey yapmaya gerek yok.

Site 1 ay olmuş zaten alınalı. Dolayısıyla bir ay unut. yazılarını gir, organik hitini arttır. bu arada sitenin sorunlarını çözersin, wordpress kullanıyorsan cache, eklenti, hosting sıkıntılarını görürsün. Reklam yayınlamaya sağlıklı bir şekilde başlarsın.

• Üyelik 09.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hukukçu
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 5, (%100)

xXx adlı üyeden alıntı

Sitenizin hit durumu nedir? Hitinizi yükseltmeye bakın. Yazılarınız özgün kullanın. Başvuru yapmadan önce, sade bir tema kullanın. Wordpress'in kendi temalarından birisini kullanabilirsiniz.

Hit düşük biraz üç rakamlara çıkıp düşüyor. Dikkate alacağım, teşekkür ederim.

Ek Olarak:

kahvelekesi adlı üyeden alıntı

Hocam aynı sorunları yaşadım, iş artık koca karı ilaçlarına bile döndü "künye bölümü ekle", "dolunayda server'ın altında karpuz kabuğu" koy vs... siteyi unuttum bir ay. sadece haftada 3 yazı koydum. sosyal medya'da hiç bir paylaşım yapmadım. dolayısıyla gelen hit tamamiyle organik oldu. sonra ilk deneme kabul, ikinci onay da tamam 10 dakika içinde başladık reklam yayınlamaya.

Eğer içerik orjinal ise sakın üst üste deneyip kabul edileceğini düşünme. Olmuyor. Alemin akıllısı çıkar da "ben sana alırım 3 dakikada" derse ona da kanma. Çünkü uzun soluklu bir gelir düşünüyoruz ve yasadışı birşey yapmaya gerek yok.

Site 1 ay olmuş zaten alınalı. Dolayısıyla bir ay unut. yazılarını gir, organik hitini arttır. bu arada sitenin sorunlarını çözersin, wordpress kullanıyorsan cache, eklenti, hosting sıkıntılarını görürsün. Reklam yayınlamaya sağlıklı bir şekilde başlarsın.

Sağolun hocam dikkate alacağım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al