topalogluhost adlı üyeden alıntı

sanerdk ? bu cümlen bize galiba bizi o firma ile bir tutma istersen........ sizi bir kaç kez uyardım bu konuda dimi konuyada gelip konu ile alakalı olmayan bir yorum yazmışsınız.... 5 bucuk senelik firmayız buyrun gelin hadımköyde yerimiz tanışalım. 30 tl reseller alıyorsunuz sizde sonra çöktü diye gelip forumlarda bas bas bağırıyorsunuz... sonra biz size teklif verdiğimizde bilinmedik firmalardan alınmaz gibi cümleler kurup bizleri aşalıyorsunuz lütfen konuştuğunuz cümleleri düşünerek hareket edin bizimle çalışmadan bizim nasıl firma olduğumuzu anlıyamassınız ayrıyetten araştırın bakalım bir tane bile şikayet var mı hakkımızda ondan sonra bize yazın.. 21 yaşındasınız bu yazdıklarınız yaşınıza hitap etmiyor. sen argehost herşeyini kaçak kullanan bir kişiye bir laf etmiyorsan.. gelipte bize asla bir kelime bile edemessin. lütfen dediklerine dikkat edersen sevinirim.



Bir firma 30 TL ücretle reseller satıyorsa bunun kalitesini başkaları tartışmaması gerekiyor.Eğer 30 TL ye kampanya yapmışsa firma "müşteri odaklı" bir çalışma başlatmış olarakta bir algı başlatmış olabilir bu bilinemez.Ayrıca sizin burada yapmış olduğunuz açıklama o firmayı karalar nitelikte olmuş.Dediğim gibi firmaların hizmetlerini pazarlama ücretlerine kalitesiz hizmet veriyorlar manası kazandırmak karalamaktır.Ayrıca herhangi bir veri kaybında veya çözümü olmayan kesintide yine o firma suçludur.Sizde bilirsiniz ki hosting sektörü ciddi bir sektör olup kişilerin verilerini saklama sorumluluğu taşınmaktadır.

Ek Olarak:

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Lütfen şu alıntıları yaparken bir mesajın yazılma tarihine bakın. 6 ay önce yazmışım ben o mesajı. 6 ay önce ben hizmet alıyordum alyasoft dan sorunsuzdu. son 1 - 2 aydır bende destek alamıyorum hatta alan adlarım kaldı alyasoft da taşıyamıyorum...


Hiç fark etmez sonuçta yorum yapılmış ben sadece belirtmek için yazdım dert edilcek şeyler değil tarih vs :)