-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşime geldi. Umarım işe yarar tşk ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Dostum 1. Su torbası almalısın ve içine sıcak su doldurup oturdugun yerde kıç altına yada ayaklara koymalısın. orta düzey bir sıcaklık ortalama 3-4 saat idare edecektir. fiyatı 5 TL. bunun dışında ise kapının altına muhakkak ri battaniye iliştirmelisin bu sayede soğuk girişi ciddi anlamda kesilecektir. + sıcak çıkışıda. + odada sigara kullanmamalısın böylece havalandırmak için kapı pencere açmana çokta gerek kalmaz. Son olarak daha çok soğuklar gelecek malum o yüzden adam akıllı bir soba almalısın 70-100 TL lik iş görür. kömür ve odunda alırsın doğalgazdan daha az hesaba gelecektir. Valla zor kardeşim Allah yardımcın olsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam Elektrik ısıtıcıya para yetmez size hem ucuz hemde en iyi çözüm söylüyorum odunlu soba kurunn :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Alıcaksın sobanı kuracaksın fakat kova doldurma işi bir yerden sonra zahmete girecektir senin için Allah yardımcın olsun, soğuk zor bir hayli zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sinbo fan al 40 tl ısıtıyor
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben 18 ay Yozgat'da yaşadım. Orada çalışıyordum. Öyle böyle soğuk görmedim. Doğal gazı 50 de yaksam faydası 30 da yanıyormuş gibi var da söndürdüğüm zaman 10 dk da ev buz tutuyordu. Sadece yattığım oda, antre, mutfak yaktım. Giriş kat olduğundan çok yel alıyordu ve ev çok iyi değildi. Salonun 3 peteğini açtım 50 de yaktım yine ısınmadı, yere bassam ayak donuyordu. Sürekli de doğal gazı yakamazdım. Fatura çok gelirdi. Belirttiğim 3 yeri 30 da yakıp öylece bırakırdım sabah akşam. Akşamları bazen 30 dk hava atan ısıtıcıyı çalıştırırdım. Çok kalın giyin, battaniye çok işe yarar, hareket yap. Küçük sobalardan al. İyi işini görür. Arkadaşla aynı binadaydık ama ayrı dairelerdeydik. Onda doğal gaz yoktu. Bir odaya soba kurmuştu. Sadece o sıcak odada arkadaşla oturup soba kokusunda çay içip kurtlar vadisini izlemeyi özledim.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
hocam kat kat giyinin kalın atlet+termal içlik + kalın kazak üstüne birde kalın kapşonlu (video çekiyorsanız mont kötü durur)