Kakarotto adlı üyeden alıntı

Et dediğin topu topu 15-20milyon dolarlık falan. Hatta yurtdışına gitmezse belki et fiyatları ucuzlar Türkiye'de. Bi turizm etkiler Türkiye'yi.

Doğalgazı'da kesmezler. Yemez. Türkiyeden nereden baksan 30-50 milyar dolar akıyor doğalgaza. Zaten ekonomik krizde Rusya. Doğalgazı kesmesi iki tarafı da aşırı olumsuz etkiler.

Ortak projeler olarak da pek fazla şey yok.

Şu an Rusya Türkiye'ye verebileceği en büyük zararı verdi. "IŞİD'den petrol alıyor Türkiye" dedi. Önceki konuşmasında da G20 üyeleri destekliyor demişti. Adam şu an NATO'nun ve Türkiye'nin prestijini sarstı.


yok hocam zannetmiyorum ama olursa umarım olur zamanında angusta getirdiler ama nafile, doğal gazı kesme olmaz fakat anlaşma bittiğinde daha pahalıya satabilirler , ortak projede savunma anlaşmaları, nükleer santral var en basitinden ne olur pek bir fikrim yok

fatihclkl adlı üyeden alıntı

darkthepro Düşüncelerine saygı duyuyorum.Her ne olursan ol beni ilgilendirmez.Senin nasıl düşüncelerini özgür bir şekilde ifade edebildiğin gibi, sadece rahatsız olduğum bir duruma tepki gösterdim.Ayrıca senin tartışma oluşturmana lafım yok.Belirttim yukarda neden rahatsız olduğumu.Din ve ırk'a yönelik göndermeler yaptığımı nerden çıkardın:)


dostum ülkemi yerden yere vurduğumu söylemişsin onu geçtim imamın sözünü alıp cahil demişsin daha ne olsun