cthax adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar kosgeb'den alacağınız kredi, 3000 TL şirket kurma masrafı olarak 15000 TL ofis ve sarf malzemeleri 12000 TL de aylık giderler olarak olmak üzere 30.000 TL dir. KOSGEB kursuna kimse 30.000 TL için gitmiyor şirketinizi kurduktan sonra 6 ay geçtikten sonra alabileceğiniz 70 bin TL kredi için gidiyorlar oda 2 yıl ertelemeli beş yıl içinde ödemeli sıfır faiz kredisidir Zeki hocam Sakın yanlış anlamayın Sözüm size değil ama KOSGEB sertifikasını aldıktan sonra danışmanlık firmalarına Boşuna para ödemeyin zaten dersi iyi dinlediyseniz hocalarla Aranız iyi ise KOSGEB projenizi kendiniz sunabilirsiniz projelerin hepsi önem sırasına göre zaten onaylanıyor.

KOSGEB hangi alanları destekliyor derseniz kosgeb.gov.tr sitesinden takip edebilirsiniz Ayriyetten Ben Bilişim için başvurdum mobil uygulamalar web tasarımı çağrı merkezi yönetim panelleri adı altında ve bu şekilde kabul edildim. Başka soru varsa seve seve cevaplarım. Yukarıdaki cevapları istinaden ekleme yapmak istiyorum Ajans olarak başvurulabilir ,Oradan da e ticaret sitesine açabilirsiniz gibi geliyor bana Ama dediğim gibi doğrudan e ticaret Sitesi açacağım dersiniz İŞKUR görevlilerine Onay vermeyeceklerdir



Hoca bu şirketi eğitim bittikten sonra mı kurmamız lazım kesin? Aynı şekilde ofis kontratınıda o zaman mı yapmak lazım? Aylık giderlere de 12000 demişsiniz, bunu harcamadan talep edebiliyor muyuz yoksa tüm ödemeleri gösterdikten sonra mı oluyor?