@coboko eğer o kadar yazdığımı doğru anlarsanız zaten ben kimsenin vatan sevgisi hakkında yorumda bulunmuyorum. Birilerinin sosyal medyada gaza gelip savaş çığırtkanlığı yapmaları onların vatan haini olduklarını filan göstermez, benim yazdıklarımda da böyle bir şey bulamazsınız. Zaten bu konu hakkında yazı yazan herkes, vatanını milletini takip eden vatansever kişilerdir aksi halde bu konu o kişileri ilgilendirmezdi. Burada benim anlatmak istediğim başka, siz başka şey anlıyorsunuz hala. Hiçbir şekilde kimsenin vatan sevgisine yorum yapmadığımı görebilirsiniz. Evet olasılık dahilinde savaş durumu da düşükte olsa bir ihtimaldir benim bunu yazanlara karşı bir lafım yok, ilk mesajımda da belirttiğim gibi ortalıkta savaş çıkmış gibi (olasılık olarak değil kesin bir şekilde) yazılar yazan kişiler var. Zaten olayın olduğu an ben sınavdaydım ve olaydan 7-8 saat sonrasında ben bu olayı Twitter üzerinde gördüm, millet savaşa filan girdik diye yazmış direk, noluyoruz dedim bir an. Benim laflarım bu tarzda yazan kişilere, yani olayın sıcağı sıcağına sanki savaş başlamış gibi davranan kişilere, olasılıklardan bahsedenlere değil...