Adam kalkıpta uyarı aldık diyecek değil ya :D
Bu arada adamın dediği gibi neden bizim savaş uçakları onların yanına gidip taciz etmedi diye düşündüm ancak yine adamın dediği gibi iki uçağın da ulaşabildiği hızlar aynı, yani iki tarafında uçakları maksimum hızda gidiyorsa zaten bizim uçaklar yetişemezdi. Diğer yandan haritadan baktığımız da adamların bizim ülke toprakları üzerinde uçtuğu alan zaten çok kısıtlı, bu durumda bizim uçaklar çok daha hızlı bile olsa o kısıtlı zaman aralığında onlara yetişip taciz edemeyebilirdi. Zaten yakın olsalar füze yerine birkaç mermi ile ikaz edilebilirdi. Diğer yandan pilotun dediği füzeyi görmedik vs. olayı varsa Rusya beklediğim teknoloji seviyesinin çok altında, hiç yoktan uçakta füze yaklaştığı veya üzerine bir uçak kilitlendiği zaman uyarı veren bir sistem vardır diye düşündüm, çünkü pilotlar uçaktan atladıkları için füze temasından önce atladılar sanmıştım meğer füzeler uçağı vurduktan sonra atlamışlar, o zaman iyi füze uçağı havada patlatmamış da pilotları öldürmemiş. Eğer öyle bir durum olsaydı bence durum şuankinden daha kritik olabilirdi, hoş pilotlardan biri ölmüş bile olsa bunu biz değil, öldürmeye gittikleri kişiler yaptı.