anladım , peki şuda dikkatimi çekiyor yeni makale yazmama rağmen eski makalem hala ilk sayfada duruyor 2 gun once aynı konu ile ilgili makale yazdım ancak 3 ay onceki yazdıgım makale ilk sayfa ve 3. sırada yani yenısı ile değişmemiş bunu nasıl yapabilirim ?

Ek Olarak:

narinhosting adlı üyeden alıntı

İndex alması makaleler okundu anlamına gelmez.İndex alması hit alması anlamınada gelmez.İndex demek arama motoru botlarının sizin linkinizi başka websiteleri taraması sonucunda dizinine eklemesidir.Kısacası Google Gibi Getir yaparakta index alırsınız ancak hit kazandırmaz bu size.Yüksek sıralarda olursanız hit getiriniz olur ben genelde ilk 5.sıraya sıcak bakarım etkili yoluda budur zaten ziyaretçilerin büyük çoğunluğu ilk sayfanın ilk sonuçlarına bakar.Paylaşmış olduğunuz sitelerden gelen hit aslında ilk görüldüğünde fazla olur oda merak edilip siteye girilmesiyle olur.100 kişi paylaşıma bakmışsa 50 si siteye girer 25 tanesi sitenizden içerikler okur.Fakat paylaşımınız güncelliğini yitirdikten sonra yine düşüş yaşanır.

etoptas ayrıca haftada 1 yazmak bana ters bir durum.Hergün en az 1-2 içerik girmeye çalışmalısın.Emin ol işe yarayacaktır.Hergün içerik girersen botlar seni yukarıya taşır cezbedici olursun yüksek sıralara çıkarsın


ahhh :) bende istiyorum yazmak ama kolay değil üstadım yani epey zaman alıcı bir şey .. vakit bulursam yazıyorum .. yani baştan savma yazılar yazmak istemiyorum

Ek Olarak: twiter dan link almak sanırım zor .. webmastera baktım facebook link almısım ancak twitter zor sanırım nasıl alabiliriz ?