-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
haberci grafik tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla ben 6 ayda ilk 3 e girdim istediğim kelimede ama hemen her gün forumu güncel tuttum ve alt domain olmama rağmen 6 yıllık rakip siteleri geçtim tabi tanıtım yazısı vs backlink çalışması hep yaptım
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ilk soruna cevabım hocam; belirli bir süresi yok aynı sektörde aynı anda açtığım iki sitemden birisi iyi sonuçlar verirken diğerinden istediğim sonucu alamayabiliyorum...
ikinci sorunun cevabı ise, şuan 26 tane siteye bakıyorum. Ne kadar çok siteyle ilgilenirsem o kadar çok bölünüyorum, her site için ortaya koyduğum efor da bölünüyor haliyle... bilmiyorum belki sistemli çalışan disiplinli arkadaşlar için bu sorun olmuyordur ama çok değişken bir sektör bilişim...yani ne kadar planlama yapsanız da sizin dışınızda etmenler çalışma planınızı gün içerisinde değiştirebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ölü bir şey asla yükselmez yani güncelleme yapmadan bir yere varamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizde belli bir süre çalışmanıza gerek yok.Gerekli çalışmaları yaparsanız başarı kaçınılmaz olacaktır.Ben 10.günden sonra sitemden adsense aracılığı ile güzel para kazanmaya başlıyorum.Aceleci olmayın,düzenli çalışın siteniz güzel bir yer elde edecektir.Google'ın yeni siteler sunduğu fırsat siteleri ilk 20 gün çok güzel etki göstermektedir.Bu aralığı da kaçırmamanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kasa
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek bır haber sıtesı 2 aylık boluhaber kelımesınde 11 sırada o tamammen kendıne baglı bır durum ve rakıplerım cok koklu sıte ve haber bultenleri ama onemlı olan taktık
1 kişi bu mesajı beğendi.