-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci, Bloggerci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, öncelikle yazılım mühendisliği bölümünde okuyanlardan bilgi almak istediğimi söyleyerek başlamak istiyorum.
Ve onlardan şunları öğrenmek istiyorum;
-Ne tür programlama dillerini öğrenmeliyim?
-Yazılım Mühendisliği ile ilgili söylemek istedikleri her şeyi okuyabilirim.
Ayrıca; şu an teknik lise 11. sınıf bilişim alanı öğrencisi, web programcılığı dalında olduğumu ve programlamaya (kodlamaya) bayağı ilgim olduğunu söylemeliyim.
Şu an; C# - HTML ve CSS hakkında bilgilerim olduğunu ve kendimi geliştirmek için bir çok araştırma ve video vs. izlediğimi söyleyebilirim.
Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Web yazılımı üzerinemi masaüstü yazılımcılık mı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci, Bloggerci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazılım mühendisliği bu şekilde ayrılıyor mu ki? Bilmiyordum.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Neyse ben yanlış analadım k.b bro :) php + msql+ java giriş yap bu dillere iyi derece grafik öğren c# geliştir kendini basit basit uygulamalar yazmaya çalış c ve c++ 'ı orta derece öğrenirsin ilerde de kurslara gidersen bi 5+6 yıla süper bi yazılımcı olabilrsin ... :) c# devamm php+mysql+java da ekle kendine ;)
Başarılarının Dewamını Dilerim ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
temelini anlatan bir kaç kitap alman yeterli olucaktır bro php'yse fonksiyonlar + deyimleri+nasıl kullanılır + neyi amaçla rtarzında kitaplar bakınabilirisin + ayrıca Kodlab 'ın kitapları öneriliyo genelde videolarla biraz da kendine ayıracağın zamanla yapabilrisin ;) rahat bir alan + hzılı ve temiz bir pc + notepad++ ve zen coding eklentisiyle çalışman yeterli olucaktır ;) orta düzeye geldiğinde ise Visual studio veya benzeri progları kullanarak geliştirebilirsin veya etrafında en az 2-3 kodlama dili bilen kişilerle takılırsan daha iyi öğrenenbilisin ;) Başarılar ...
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle yönelin. Türkiye'de herkes donanıma yöneliyor ama durumun farkında değiller. Yani gidip lafta hocalarından fikir alıyorlar, hocaları da Türkiye'de yazılım piyasası yok deyince donanım seçiyorlar. İş imkanı yok, maaşı iyi değil gibi şeyler. Bugün WhatsApp çok farklı birşey değil. Yada ücretli olan sunucular, vs.vs.vs.
Bence kesinlikle yazılıma yönel ve tam anlamıyla bu işin mühendisi ol. Sonrasında zaten nasıl para kazanacağını bulacaksın emin ol :)