Bydogu adlı üyeden alıntı

başka bir telden + yeni bir gmail hesabı onaylat sonra sitene o adsenseyi ekle hiç uğraşma ;)


Öyle yapmıştık ama başka birşey oldu sanırım. Bir amatör Adsense bana işi anlatmış özel ile 50 TL yaparım demiş. Sonra mesajı geri aldı ama bende gördüm. Bu yöntem işe yarıyor sanırım.

syelkenci adlı üyeden alıntı

Aktif olur, tekrar aynı şekilde sıfırdan başvuru yapın. Fakat sitenize dikkat edin, adsense normalde kapanmaması lazımdı, içeriklerinizden kaynaklı da bir sıkıntı olabilir.


Hayır. Biz başka bir mail ile adsense açıp oradaki reklam kodlarını koymuştuk. Daha sonra yeni kodları koyduk yeni bir mobil onaylı hesap ile fakat eski adsense hesabını silmedik. Yani panelden iptal etme ayarları var, biliyorsunuzdur. Buradan hesabı tamamen iptal etmedik. Sonrasında yeni hesabımıza bir sitede 2 adsense kullanamazsınız diye mail geldi kurumsal bir yazı ile. Bu yüzden iptal ettiklerini söylediler. Tekrar başvuru yaptık ama 2 gündür tık yok halen. Yani tüm hesapları silerek, tekrar bir başvuru yapalım mı şimdi.