-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Sitemi sattım ve adsense hesabımda boşta duruyor. Site kurmayı düşünmüyorum şimdilik. youtube den anlamıyorum, video işleri ile ilgim hiç yok ve sevmiyorum uğraşmayı.
Adsenseden başka nasıl kazanırım bilen ve yardım etmek isteyen birileri var mıdır?
Ek olarak: sakıncalı bir konu açmamışımdır umarım, malum konu adsense olunca bir sürü yasak var. Böyle bir soru da yasaklar listesine girmiyordur umarım.
umayya40@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
İhlal görünmüyor, satmiyorsunuz sadece fikir alışverişi yapıyorsunuz. Mesajım bulunsun akşam desktop geçtiğim zaman size bir teklifim olacak.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Site kurmadan adsense ile kazanmak? Zor gibi.
1- Adsense hesabınızı satarak para kazanırsınız. (Bunu istediğinizi sanmıyorum)
2- Adsense alamayanlara adsense hesabınızı kullandırarak %20 komisyon istersiniz. (Riskli iştir. Tanıdık olmayan kişilere yaparsanız kendi reklamına tıklayabilen avanaklar sayesinde hesabınızdan olursunuz)
3- Site açıp adsense hesabınızla reklamları site içine koyup sitenin adsense ile sıkıntısız olduğunun reklamını yaparak siteleri satarsınız. ( fevkalade seo gerektirir site açıp hemen yükseltmeniz gerekir)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Son madde çok güzel fikirmiş aslında ama bende o seo bilgisi yok malesef. Umarım bir gün 3. maddeyi gerçekleştirecek bilgi ve birikime sahip olurum.
Ek Olarak: Başka fikir vermek isteyen var mıdır?
umayya40@gmail.com
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Keşke sabretseydin ya. Adsenseden site açmadan kazanmak her zaman risk gerektirir. Benim tavsiyem şöyle olur. Sana bir site açalım. Domaini sen al. Ben hostu sağlarım. Baştan temiz şekilde gidelim. Başka aklıma gelen bir şey yok. Özel bir alan bulup hedef belirleriz.
makaleler benden paravanları kurması senden ortak bir paravan blog ağı kurup orta ölçekte seo işini çözeriz. Acelesi yok. Her şey zamanla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Site olmadan adsense den para kazanmayı hedeflemeniz, azminizin göstergesi olsa gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tersten başlamak olcak ama avantaj yani cok olmadı yeni sitelerden birini al 50 100 tlye düzgün bi site alıp az index kas sonra yapıstır adsense