Türkiye ile Rusya kesinlikle savaşamaz neden mi Türkiyenin Arkasında Nato var nato ülkeleride türkiyeye destek vermek zorunda dır savaş durumunda ve Türkiye eski çömez türkiye değil artık Dünyadaki gelişmiş ülkelere yetişmesede 2023 e kadar hedef onların seviyesine gelmek Nükleer yatırımları boşa yapılmıyor onu bile ruslar yapıyor :) Kısaca şunu belirteyimki Kesinlikle savaş olmaz ve olamaz ve rusya doğalgazıda kesemez vatandaşların endişe doğalgazımız kesilicek diyor kesip kime satıcak başka bir yer varmı bu kadar pahalı kazık satabileceği :) Kimse korkmasın köpekler havlar durur bir süre daha sonra barışırlar. Ben inanıyorum ki bu uçak düşürme olayıda bir oyundan ibaret bunun arkasından mutlaka bişey çıkıcaktır.
rusyanin füzeleri varsa bizim de o füzelere göğsünü siper edecek yiğitlerimiz var ..
O yiğitler artık yok. Fazla belgesel izliyorsun. Bizim artık klavye yiğitlerimiz var. Onlarda bir halta yaramaz. Türkiye'de nükleer silahta yok. Savaş çıkarsa ne halt yiyecez merak ediyorum, yiğit varmış.
yapmayin allah askina ya kim korkutuyo gozunuzu bu ulke zamaninda topla silahlami alindi da 2 füzeye top a birakilacak onu gectim yardim edicek ulleler de var allah yardimcimiz olur emin olun.