- framework nedir �� Kendi bildiğini yap rahat et (repeat)
- proje zorunlu olarak yaptığım üniversite sitesi oldu
- kendi istediğin projeyş yapmak biraz sıkıntıdır ama bir işi yapmak çok daha kolaydır ��
- proje zorunlu olarak yaptığım üniversite sitesi oldu
- kendi istediğin projeyş yapmak biraz sıkıntıdır ama bir işi yapmak çok daha kolaydır ��
Fremework 'daha temiz bir alt yapı için ve ciddi projeler için kullanılmalı bence, projeler herzaman kendi bildiğimiz yongaya oturamazlar, eğer bir ekipsek bu değişir ancak ekibin doğru ve düzeyli calısması için bile fremework başı başına bir temeldir, kendi fremework'ünüzü yazabilirsiniz veyahut hazır fremework laravel,cakePHP,CodeIgniter gibi ücretsiz şeyleri veya " ZN " adında bir türk fremework 'ü vardı sanırım onlarda kullanılabilir , herkesin ihtiyacına ve kullanım alanına göre değişmekle beraber
Sizin kararınız ve görüşünüzü size göre doğru buluyorum , haklı oldugunuz noktalarda çok fazla yazılım hayatınızda başarılar diliyorum tekrardan :)
+ Framework kullanmıyorum. Kendime oluşturduğum bir sistem var. Sürekli onu güncelliyorum.
Ekstra modüller ekliyorum. Projeye başladığım da o sisteme temayı entegre etmem yeterli oluyor.
+ Şuana kadar yaptığım en iyisi proje muhasebe otomasyonuydu.
+ Üşendiğim bir projem oldu. Destek sistemi. Ne zamandır aklımda ama hep bir erteliyorum. Üşengeçlik başa bela.
Ekstra modüller ekliyorum. Projeye başladığım da o sisteme temayı entegre etmem yeterli oluyor.
+ Şuana kadar yaptığım en iyisi proje muhasebe otomasyonuydu.
+ Üşendiğim bir projem oldu. Destek sistemi. Ne zamandır aklımda ama hep bir erteliyorum. Üşengeçlik başa bela.
Çogu kişinin vazgeçemediği üşengeçlikler var :) bunlardan kurtulmalıyız silkinmeliyiz bir bakıma.
Yazılım hayatınızda tekrardan başarılar.