-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
tekstil
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi günler. ilk defa web hosting az önce aldım. control paneli ingilizce. control panelini nasıl türkçe yapabilirim? (72 saat sonra paneliniz kullanıma açık olaçak diyor.) geçici kullanıcı adı ve şifre ile panele girdim. (belki yanlış bilgi yazabilirim. kusura bakmayın. yeni yeni öğrenmeye çalışacağım.)
BaraS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haci giriste en uste Change Language var oraya tikle sec turkceyi tabi turkce varsa zaten gorursun diger diller var turkce olmuyor bazi firmalarda
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cpanel demişsiniz ama bu directadmin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
tekstil
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tam olarak herşeyi bilmiyorum. o zaman cpanel nerden gircem? soru içinde soru oldu directadmin türkçe olur mu directadmin nedemek?
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Direct admin varsa cpanel yoktur. :)
Cpanel - DirectAdmin ikisi farklı farklı paneller. Sunucunuzda directadmin kurulu.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cPanel'de "Options" bölümü altında "Change Language" var. Buna tıklayıp dili seçebilirsin ancak bütün panel türkçe olmuyor bildiğim kadarıyla.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Sunucuya erişiminiz varsa
buradan.Yoksa hosting sağlayıcınız ile görüşerek türkçe yapmasını söyleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
tekstil
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fazla bir şey anlamadığım için sizi uğraştırıyorum. dediklerinizi sanırım geç yada hiç anlayamaya bilirim. firma bana gerekli bilgileri gönderdi. bu bilgiler doğrultusunda directadmin girdim. anca cumartesi aktif olur dedi. site aktif olursamı cpanel girebilirim? sitemin sonuna /cpanel ekledikten sonra değil mi?
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
muzaffer akın adlı üyeden alıntı
fazla bir şey anlamadığım için sizi uğraştırıyorum. dediklerinizi sanırım geç yada hiç anlayamaya bilirim. firma bana gerekli bilgileri gönderdi. bu bilgiler doğrultusunda directadmin girdim. anca cumartesi aktif olur dedi. site aktif olursamı cpanel girebilirim? sitemin sonuna /cpanel ekledikten sonra değil mi?
Hayır. Hosting özellikleriniz neyse odur. cPanel değilse, cPanele erişemezsiniz.
Sizin paneliniz Directadmin, bununla devam edeceksiniz. veya hosting sağlayıcısından cPanel hosting vermelerini isteyebilirsiniz.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.