'' TeknoPenta '' 2 yıl önce blogspot.com ile liseli girişimciler tarafından kuruldu. O zaman cahilce ( şuan da öyleyiz ) ama bir o kadar hırslı bir şekilde paylaşımlar yapıyordur. Aklınıza gelebilecek her türlü konuda yazımız vardı. Günlük 1500 tıklanmaları görmüştük. Bu bizim için çook büyük bir şeydi. Sonrasında bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar yüzünden siteyi kapatma durumunda kaldık.
Bu yılın Ekim ayında ise tekrar bu işe girişme kararı aldım. Ardından ekibi topladım. Güzel bir hosting şirketinden .com lu alan adımızı aldık. Eski teknopenta ya benzer paylaşımlar yaparak devam etmek istedik. Ama reklam alabilmek için sınırlarımızı çizdik. Daha çok okunmak için makalelerimizi daha çok özenerek yazdık. Altyapı ve tema ile ilgili sorunları da büyük ölçüde hallettik.

Sitemizi görsel açıdan bu hale getirdik. Tıklanma ve ziyaretçi sayımızı arttırmak için webmaster bloglarında tanıtım yazıları yazıyoruz. Sitemize teknopenta.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca reklam vermek isteyenler sitemizin para kazandırma uygulamalarının babası olan '' Roamler '' ile anlaşma yaptığını söylemekte yarar var. 10 Aralıkta bir tanıtıcı yazı yazılacak ve kısa süreliğine geçerli olacak olan bir aktivasyon kodu da paylaşılacaktır.