-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba, sitemi henüz açalı 3 ay oldu ve google üzerinden hiç hit almıyor denilebilir ! Fakat sosyal medya, direct, referans gibi yerlerden günlük 20 hit aldığını söyleyebilirim.
Bu kadar az hit alması benim için tabi ki şuanda problem değil. Fakat google üzerinden hemen hemen hiç hit almaması oldukça beni üzdüğü söylenebilir. 1 Makale için ortalama 3-4 saatimi harcadığım ve karşılığını alamama nedeni gerçekten benim için sıkıntı olabiliyor.
Sizce neden google üzerinden hit alamıyorum ? Sağlam rakiplerim 4-5 tane denilebilir. Çünkü sektörüm gerçekten bilgi gerektiren bir sektör.
Kısaca sitemdeki reklamları kaldırmayı düşünüyorum. Bu kadar az hit alıyorken adsense reklamlarının durması bana ne sağlayabilir ki ?
Önerilerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı durum bendede mevcut günlük 100 hit alıyorum fakat emeğin karsılıgı yok
www.kerimcancetin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benımde öyle hit yok google uzerı hep sosyal medya ve dırect lınkler
www.kerimcancetin.com
Bonimax
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google ye vucutgelistirici yazarak sitenize giriş yaptım reklamlara da tıkladım.Biraz destek olayım dedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 Aylık Bir Site İçin Süreç Normal Hayal Kırıklığı İçine Kesinlikle Girme Google Yavaş Yavaş İlk Once Başlıklardan Daha Sonra İçerikten Sitene Hit Göndermeye Başlayacaktır Biraz Sabır Benim İki Sitem Var Biri 6 Yıllık Diğeri 3 Aylık 6 Yıllık Sistemden 3 Yılın Sonunda Verim Almaya Başladım İyikide Birakmamisim Yola Devam Yılmak Yok.Reklamlarını Kaldırma Ben Hiç Kaldirmadim.Burada En Güzeli Adense Sitene Onay Vermiş Bundan Guzeli Olamaz Kazanç Sonra Gelir.Hiç Bir Zaman Unutma Emeğinin Karşılığını Bir Gün Alacaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
2-3 ay önce 500 tekil alıyordu bi sitem bi anda 3-5kya fırladı, aman ümidini kaybetme :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam merhaba. Siteniz vucutgelistirici adlı site ise ben beğendim genel oralar. Ancak daha çok ilgi çeken ve bu konuda merak uyandıran konulara değinmeniz lazım diye düşünüyorum şuan sitenizde yer alan konuları incelediğimde daah çok ileri düzeye hitap eden bir site gibi duruyor. Yani normal sedanter bireylerden çok eğitmen yani personaltrainer'lara hitap eden bir site izlenimi aldım.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com