lostyazilim
tr.link

Akakçe ve cimri gibi bir site yapmak kaça patlar

64 Mesajlar 18.666 Okunma
acebozum
tr.link

Ozdemiir Ozdemiir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 4 / 120
  • Ticaret 0, (%0)
Saglam marka olacaksınız Google ve sosyal medya hariç tv reklamlarıda onemlı yoksa tuturamazsınız dizilere fılan sponsor olmanız lazım malum piyasa 3 kagıtcı dolu

pcdepo ilgili gecenlerde haber vardı saglam markalar varken sizi kimse tercih etmez otobus duraklarına fılanda afiş yaptırmanız lazım yoksa aldıgınız domain ve scriptler kalırsınız birde telefon trafıgını kontrol edecek ekip kurmanız lazım sonucta blog acmıyorsunuz :D
EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

EkipNetwork EkipNetwork akacak para hesapta durmaz E-Mail Onaysız
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 365 / 365
  • Ticaret 170, (%100)

beyin fırtınası yapmak için açmıştım konuyu elimde bütçe var ama milyon gibi bir rakam değil burdaki herkes uçuk fiyatlardan söz ediyor!

Özdemir adlı üyeden alıntı

Saglam marka olacaksınız Google ve sosyal medya hariç tv reklamlarıda onemlı yoksa tuturamazsınız dizilere fılan sponsor olmanız lazım malum piyasa 3 kagıtcı dolu

pcdepo ilgili gecenlerde haber vardı saglam markalar varken sizi kimse tercih etmez otobus duraklarına fılanda afiş yaptırmanız lazım yoksa aldıgınız domain ve scriptler kalırsınız birde telefon trafıgını kontrol edecek ekip kurmanız lazım sonucta blog acmıyorsunuz :D

hocam maksat fikir alışverişi olsun hem ben böyle bir sistem açarsam onlara rakip olmayacam ki siz sanki ben onların önüne geçmeliyim ki gibi anlatmışsınız halbu ki kendi halinde, kendi yağında kavrulan site olsun yeter diyorum. Yani böyle bir işe giriştiğimiz zaman bunu en basit ve en ucuz yolla nasıl gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. 3-5 bin lira yerine 300-500 lira getirsin ne olacak yani :D :D :D

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
W1L3D4 adlı kişinin dedikleri mantıklı ama yaptığı iş mantıksız. Dediğine göre arçelik bosh vb firmalarda seo yöneticisisin. aylık maaş en az ama en az 7000 tl tutarında dediğiniz gibi 200 300k aylık harcamanız var sizin ne işiniz var bu forumda, bronz üyelik almışsınız, heleki makal için buradna alıyrsunuz tutki hiç bir firma faturasız iş yapmaz insanlara bilgi verirken kendinize ziyaaaa dedtmeyin

submarin submarin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 0 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

hasmer adlı üyeden alıntı

cevap yazan arkadaşlar için teşekkür ederim böyle bir scripti nerde bulabilirim. Kendi çapımda reklam yaparım yavaş yavaş olsa da ivme kazanır heralde :)

5 sene boyle bir siteyi yonettim israrla acik kalmasi icin elimden geleni yaptim ama reklam olmadigi surece sonuc sifir arkadaslarin dedigi gibi karsilasacaginiz sorunlari yazayim cozerim derseniz

1 urunleri sitelerden xml alt yapısı ile cekeceksiniz ancak cimri ve digerleri xml leri firmalarda kapatmis durumda ayni xml dosyasini kullanamazsiniz .
2 xml ile urunleri alamazsaniz bot ile veriyi toplamaniz lazim bu da super guclu bir server gerektiriyor ki yuzlerce firmanin urunlerini cekebilesiniz
3 urunleri cektiniz ama is bitmedi kategorilere gore dagilan urunleri kontrol etmeniz lazim

Bu kadar emekte konudtugunuz firmalarin tavirlari sizi cildirtacaktir
EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al