konusal adlı üyeden alıntı
reklamstore kullanıyorsunuz sanırım. geç açıyor sitenizi. bekledim 7-8 saniye kadar , açılmayınca kapattım.
Csulu adlı üyeden alıntı
tema gayet hoş temaya lafım yok fakat site aşırı yavaş site şuan yüklendi ama hala açılmayan yerleri var acil çare bulmalısın.
serras62 adlı üyeden alıntı
Bu yavaşlık nedir hocam? Açılması ayrı bir dert, sitede gezinmesi ayrı bir dert... Wordpress siteleri neden hep böyle olur anlamıyorum...
Arkadaşlar bu noktada nasıl bir destek almalıyız. Nasıl bir yol izlemeliyiz?
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ek Olarak:
Logo noktasında referans verebileceğiniz kimler var. Destek alma adına...
Teşekkür ederim yorumunuz için
Ek Olarak:
ErdemDnmz adlı üyeden alıntı
Siteniz aşırı yavaş temanız berbat makale görünümleri berbat.
Konu içi görünüm adeta çok kötü. Güzel bir tema bulabilirseniz mesela magazine yada news temaları.
+ Mühendislik hakkın da bilgiler mühendisler ne yapar nasıl çalışır ne yer vb hakkın da bilgiler verirseniz daha mantıklı olur mühendisler sporla oyunla nasıl ilgileniyor böyle amaçlı şeyleri paylaşabilirsiniz program yazılımları paylaşabilirsiniz.
Decimas adlı üyeden alıntı
Sitede bir yavaşlık göremedim, 2 sn bile olmadan yüklendi (ie farkı :) ). Temanındolu halini göremek daha iyi olur, anasayfayı itina ile düzenlemenizde fayda var, o kadar yazar var ve bu tema boş mu kalmış, ayıp :) Hakkını verirsiniz umarım
Hakkını nasıl vermek gerekli. Tam olarak nasıl bir yol izlenmeli. Evet dediğiniz gibi çok yazar var ama, içerik girme noktasında pek verimli olamıyorlar. Nasıl sinerji oluşturulabilir?
Teşekkür ederiz yorumlarınız için.