ishana adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar. İnsanın en büyük engeli kendisidir. Kendinize "yapamayacağım ben, bak bu kadar olumsuz durum var " derseniz zaten yapamayacaksınızdır. Önemli olan şudur. İşi yapmak isteyip istemediğiniz. istiyor musunuz? yapın. ne kaybedersiniz? 2000 TL . giden 2000 TL size hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız bir farkındalık verir.
Hemen zengin olmak hayali ile yanıp tutuşan ama olamayan kişi sayısı elbette fazla olacak. Zenginliğin en temel kuralı şudur. İşini kendin ve en iyi yapacaksın. kendini yetiştireceksin. çalışacaksın. düşeceksin, kalkacaksın. sonra zengin olacaksın. Bu forumda bir çok konuda okuyorum şu kadar para ile ne yapabilirim? diye. Boşverin siz bunları. Çalışın arkadaşlar. Fırsatları değerlendirin. siz yapmazsanız zaten başkası yapacak.
Bu arada bundan 10 yıl önceki hayalim olan bulut Ticari paket programı ( Paraşüt ) ben yapmadığım için başkaları yaptı. işte size örnek. hadi kolay gelsin.

Ne olursa olsun sizde vazgeçmeyin ve yeni bir proje bulun. Kırılan 1 tane hayal olsun, siz yenilerini yapın.