hocam hatırlatmasına hatırlattınızda düzeni bozan arkadaşları uyarmakda ekip liderine düşer
Ben kendi bloguma yapılan yorumlardan haftalık yorumları takip ediyorum. Gerekli cezaları da veriyorum, grubun listesindeki uyarılar ve karalistedeki eski üyeler buna kanıt olarak gösterilebilir :)
Ama sizin blogunuzdaki yorum eksiğini ya da yorum niteliğini ben bilemem. Bunun için siz bana geri dönüş yapmalısınız.. Müneccim değilim ki ben, blogunuza yapılan yorumları değerlendireyim :)
Düzenli olarak geri dönüş yapmanız, şikayetlerinizi ve rahatsız olduğunuz konuları bana bildirmeniz durumunda, kurallara ve genel dayanışma ahlakına uygun olmak şartıyla gereken neyse yaparım zaten.. Gereken derken kastım; uyarı, geçici olarak grup dışına çıkartma, ya da kalıcı olarak grup dışına çıkarıp üyeyi kara listeye ekleme cezalarını kast ediyorum.
Ek Olarak: Bu arada: tugraweb.net -- 3 gündür yazı girmediğiniz için bir uyarı aldınız.
Ek Olarak: aliergin.net -- blogunuza 3 gündür yazı girmediğiniz için 1 uyarı aldınız.