Onur_Adalı adlı üyeden alıntı

Eleştiriyle alakası yok bunun gelip bana özgün ol diyorsunuz ne yapayım cinayet işleyip kendimi mi anlatayım? Cinler alemine gidip bilgi alıp size mi aktarayım? Uzaya gidip yeni şeyler keşfedip size mi anlatayım? Atatürk'ün zamanına gidip resimlerini çekip video mu yapayım? Söylediğiniz laflara bakın başkasının videosunu alıp atıyorum sanki. Kendi ellerimle videoyu editliyorum, kendi sesimle seslendiriyorum siz gelip bana burada özgün olun diyorsunuz.

Ek Olarak: La_Motta başka bir forumda bir arkadaş daha önermişti hocam yapıyorum onu :) Videodaki ses kayıtlarını hata olduğunda baştan alıyorum bu yoruyor biraz :)

Hersekilde tartışmaya açık tek taraflı tartışmayı kavga ortamına dönüştürmeyi seven birisiniz ayrıca bu bir eleştiridir
Özgürlükten kasıt bilinmeyen yeni bilgiler paylaşımı yapmak çok az duyulan bilgileri paylaşmak güncel olayları işlemek olabilir
başka bi yerde popüler olan bi içeriğin içinden seçilip alınan bilgiyi tekrar islemek olmamış dedim kalkıp cinayet işle cinlerle bağlantı kur demedim yeni bilgi paylaş örnek vereyim seri katillerden çoğunu başka kanallarda izledim. winston churcill yaptığı kaza olayı kaç kanalda var yok bloglarda aynı hatayı yapıyor a sitesinde bi konu gördü benzerini hemen yaziyo
Daha fazla uzatmaya gerek yok