lostyazilim
tr.link

Adsenseden Gelen Mail

17 Mesajlar 1.856 Okunma
lstbozum
tr.link

emrecelen emrecelen Uğraşıyorum. Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Girişimci Aday Adayı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)
İlk başta adsensem onaylandı ondan sonra böyle bir mail geldi :

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

Ne Yapmam Gerekli Tam Olarak Hangi Yolları İzleyip Hataları Düzeltmeliyim

wmaraci
reklam

imsimsiz imsimsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 115
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam 2. Onayı geçememişsiniz sitenizdeki varsa hataları düzeltin yoksa biraz daha özgün içerik girerek tekrar başvuru yapın

Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)

imsimsiz adlı üyeden alıntı

Hocam 2. Onayı geçememişsiniz sitenizdeki varsa hataları düzeltin yoksa biraz daha özgün içerik girerek tekrar başvuru yapın

Hocam tüm makaleler testen geçiyor hepsi %100 özgün olarak paylasılıyor zaten neden böyle birşey çıktı anlamadım

uysal027 uysal027 Developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek VBulletin İşleri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Zaten belirtmişler. Özgün İçerik ve birde Site başkasınınmış gibi Siteye şöyle bir bak Sen kullanıcı olsan o site ilgini çekermi. Görsel anlamda söyluyorum tabi.

http://goo.gl/iMywUg
wmaraci
wmaraci

MNAKIT MNAKIT Razer Gold Sat Platin Üye
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek elektronik ödemeler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 915
  • Beğeniler 249 / 254
  • Ticaret 82, (%99)
eLeqantss tek makalelere göre adsense vermiyorlar hocam :) eğer siteniz googleye kazanç sağlayacak kapasitede ise hesabı veriyorlar yoksa vermiyorlar.

Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)

uysal027 adlı üyeden alıntı

Zaten belirtmişler. Özgün İçerik ve birde Site başkasınınmış gibi Siteye şöyle bir bak Sen kullanıcı olsan o site ilgini çekermi. Görsel anlamda söyluyorum tabi.

Görsel Anlamda siteyi beğeniyorlar fakat olmazsa olmaz hayırlısı diyecez

uysal027 uysal027 Developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek VBulletin İşleri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Hemen pes etmeyin Hocam Adsense bunu herkese yapıyor. Tekrar gönderin. Siteniz imzanızdaki site ise onaylanma ihtimali yüksek.

http://goo.gl/iMywUg

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)

uysal027 adlı üyeden alıntı

Hemen pes etmeyin Hocam Adsense bunu herkese yapıyor. Tekrar gönderin. Siteniz imzanızdaki site ise onaylanma ihtimali yüksek.

İmzamdaki site hocam ve ilk göndermemizde onaylandı ve 5 dakikada 3 tl gibi bir bakiye kazandık ondan sonra baska biri daha bizim adımıza başvuru yapmız askıya alındı tekrar gönderdik o sorunu çözüp sonra kabul etmediler.

imsimsiz imsimsiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 593
  • Beğeniler 126 / 115
  • Ticaret 1, (%100)

eLeqantss adlı üyeden alıntı

Hocam tüm makaleler testen geçiyor hepsi %100 özgün olarak paylasılıyor zaten neden böyle birşey çıktı anlamadım

Eğer sitenize ve makalelerinizin özgünlüğü güveniyorsanız anasayfada yer alan yazıların büyük kısmının görünmesini sağlayın. Makale sayısı değil yazıların uzunluğu olacak. Ardından siteye gizlilik politikası iletişim vs. Gibi konuları ekleyin ve tekrar başvurun.

Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.

ErdemDnmz ErdemDnmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)
Makaleyle alakası yok kardeşim temanı google'ye göre uyumla google seo puanın 70 üzerin de olsun.

Mobil arayüzüne çok dikkat et.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al