-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
windowslive den hotmail den sadece mail servisi alabilirsin biraz ugrastırıcı ama hem serverını kullanmazsın hem guvenlı olur hemde 500 kişiğye kadar kişiye verebiliyorsun
don't move !
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
***domaininle doğrulaman gerekiyor diye biliyorum zamanında bende yapmıştım, buda zaten bilgisayar değil insan olduğunu kanıtlaman için,güvenlik açısından aksi takdirde olmaz
Artık Yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlem aslında tüm hatlarıyla çok basit. Plesk yada Cpanelden mailini aç arkadaşların verdiği adresten mail adresini al. Sonra messenger aç doğrulama iste cplesk yada cpaleneline mail gelir o mailde doğrulama linkini tıkla hesabın aktif olsun.
Buraya kadar tamamsa bu mail adresinden mailleri ya outlooktan yada webmailden okursun. Panelinden mx kayıtlarını yaparsan domain live üzerinden messenger hesabını hotmail gibi kullanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hepinize çok çok teşekkürler ama olmuyo ya ben yapamıyorum yada olmuyo işte .s
Berat
www.Beratkazanci.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Muhasebe
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eğer domain in senin elinde ise mail desteği vardır eğer mail desteği eğer yok ise mail.google.com/a/siteadi.com tarzında bir mail portalı saglıyor sana tabi portalada kayıt olman gerekior gereken bilgileri google den bulabilirsin. eğerki domain senin elinde değil ve başkasının domaini ile ilgili işlem yapmak istiyorsan bence domain sahibiyle görüş. selametle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende bu konuda fikir sahibi değildim. Biraz araştırdım bilgi edindim. Zaman bulduğumda kendi mailimi açacağım...