Aslına bakarsanız olması gereken şey bu işin aylarca beklenerek yapılması değildir. Hiç bir profesyonel bunu yapmıyordur. Size akıllıca geliyor mu aylarca onay beklemek yok pin beklemek falan.
Olay şöyle işler. Bir site kurulur ve bu site google politikalarıyla uyuyordur. Yani özgündür temizdir warez adult vs. değildir içerikler yeterlidir ortalama bir organik hiti vardır ve bu siteyle başvuru yaptığınızda çalışma saatleri içerisinde sitenizin onaylanmaması gibi bir durum söz konusu değildir.
5 dakikada yapanlar bunu nasıl yapıyor?
Çok yolu varda en çok uygulanan: Bir adet yt hesabı açılır o hesaptan yt de para kazanma açılır ve bu hesaptan bir blogger kurulur bu blog a 5-6 tane özgün içerik girilir ve adsense başvuru yapılır uygun bir saat de.
Zamanında bu şekilde bir çok hesap aldım ve evet 5 dk da onaylandı blogger. Daha sonrasında bu kodları ana siteme ekledim siteyi de adsense den tanımladım ve reklamlarım gözüktü.
Ancak benim hesap blogger üzerinden açılmış olduğu için kısa zaman sonra ilgilenmediğim blogger 0 hitlerde kalıp reklam kazancım da devam etti daha sonra siteyi adsenseden çıkardım ve adsense patladı mı bilmiyorum. Patlar mı onu da bilmiyorum sağlıklı mı derseniz onu da bilmiyorum :D
Siteyi adsense den çıkarmamın sebebi daha başka alternatiflere yönelmemdi.